Yeme & İçme Arkadaşlar bu dondurma erimiş ya. Napsam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Erimiş bu ya napayim şimdi ben. Of hayallerim paramparça akıyor bu 😭😭 Güncellemeler+1 yıl 1.65 TL dondurma böyle olur, yiyorum şu an ama keyif sıfır. Kedi gibi yalıyoruz sjsjsjs Arkadaşlar bu dondurma erimiş ya. Napsam? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Bonsoir!Efekt üzgünlüğünü belirtmek için mi :) ? Dondurucuya koy, basit çözüm. Pek düzgün açmamışsın paketi zaten. Dökülmüş hep. <3 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet efekt sırf bu yüzden 🥲 Donduruculuk iş de yok artık amaaan😂😂 Yorumla Pseudanor +1 yıl Gömdün tabi. Afied. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla
Gamzekrt Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Bir kaseye koy çubuğundan sıyırarak sonra kaseti derin dondurucuya koy sonra ye :) 1 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl siyah beyazdan hiçbir şey göremiyorum kör oldum thanks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O efekt acımı belirginlestirmek içindi kanka Yorumla
Pinarkrty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Buzluğa koy buraya fotoğrafını atana kadar. Her şeyi de biz demeyelim 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl hemen buzluğa atın donsun artık olduğu kadarını yersiniz üzülmeyin 0 0 Yorumla
Lor3n Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Alırım sana dondurma dert etme#Loren 🦊 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahah ciddi mi Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tabağa koyup dondurucuya at. 0 3 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Yine eski haline dönmez ki ve veeee işten geçmiş artık 😂🤪 Yorumla Soran +1 yıl Amaaan bitti artık 😂😂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Yedin mi onu 😂🤭 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ağzın demek ki gerçek dondurma istiyo 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D :D hiç yedin mi mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O sana yetmez dostum büyük lazım :D Yorumla Gamzekrt +1 yıl Ne biçim insanlarsınız ya bunlar nasıl üslüplar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Gamzekrt Buda kapalı kendini biliyor ağız deyince kendini tanıdı Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Erimeyeni var 0 0 Yorumla
mankafa_25 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Bende sana eridim :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oo ne büyük iltifat sjsjsj böyle kız düşüyor mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bonsoir!
Efekt üzgünlüğünü belirtmek için mi :) ? Dondurucuya koy, basit çözüm. Pek düzgün açmamışsın paketi zaten. Dökülmüş hep. <3
Evet efekt sırf bu yüzden 🥲 Donduruculuk iş de yok artık amaaan😂😂
Gömdün tabi. Afied.
Teşekkürler 😂
Bir kaseye koy çubuğundan sıyırarak sonra kaseti derin dondurucuya koy sonra ye :)
siyah beyazdan hiçbir şey göremiyorum kör oldum thanks
O efekt acımı belirginlestirmek içindi kanka
Buzluğa koy buraya fotoğrafını atana kadar. Her şeyi de biz demeyelim
hemen buzluğa atın donsun artık olduğu kadarını yersiniz üzülmeyin
Yiyiver az bsii kalmış zaten
Alırım sana dondurma dert etme
#Loren 🦊
Hahah ciddi mi
Tabağa koyup dondurucuya at.
Yine eski haline dönmez ki ve veeee işten geçmiş artık 😂🤪
Amaaan bitti artık 😂😂
Yedin mi onu 😂🤭