genelde sirke içerim öyle oldugunu hissetgim yerler (hastahene havuz toplu alanlardan sonra ) duş sonunda sirkeli su dökerim gözlerim açık vaziyete ve o suyu agzıma burnuma çekerel garagara da yaparım bunları yaptıktan sonra hiç olmadım yanlız regl döneminde yapılmaz kesebilir diye o zamanlarda zaten cıvanperçemi içiyorum hem ağrılara iyi geliyor hemde yine aynı koruma göverinde
Duş, hijyen için gereken her şey, düzenli ped değişimi, düzenli kontrol, vücudun ihtiyacı olan vitamin,... Böyle böyle gider ama başına gelecekse de enfeksiyondan kurtulmak kolay değil. Bir şekilde başına gelebilir. Enfeksiyon benim için acayip garip bir şey. Nasıl oluyor bende anlamıyorum
Hasta olacağım varsa oluyorum. Korunma morunma boş. İnsanın kendi bağışıklık sistemi bozulursa ne kadar korunursan korun bir şey değişmiyor. Bazen bağışıklık sistemi hücreleri düşüyor ve hasta oluyorsun. Özellikle aşırı stres düşüşe neden olabilir. Bazen de bağışıklık hücreleri kafayı yer ve bedenindeki organları düşman olarak görür ve onlara saldırmaya başlar
Pamuklu iç çamaşırı kullanılmalı. Hergün değiştirilmeli. Nemli olmamalı. Kokulu pedler, tuvalet kağıtları kullanılmamalı. Temizleme jelleri ve kremler kullanılmamalı. Tuvalet sonrası temizlik doğru yapılmalı
korunamıyorum.. ben başka tuvalete gitmesem bile idrar yolu enfeksiyonu oluyorm üşüttugum için sanırım ve ya tuvaletimi tuttuğum için olduğunu düşünüyorum
Uzun süre çişini tutmak idrar yolu enfeksiyonu yapar. Bol su içip sık idrara çıkmak korunmak için en kolay yol. Bakterilere yeteri kadar üreyrbilcekleri bir vakit tanımamış oluyorsun.