Sağlık Uzun süredir geçmeyen bir kaşıntı ve akıntı fazlalığı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Doktora gitmeden çözebileceğim bir çözümü var mı? Travazol kullandım geçmedi maalesef. Güncellemeler1 yıl Cinsel organda. Yazmayı unutmuşum. Uzun süredir geçmeyen bir kaşıntı ve akıntı fazlalığı? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% 1 yıl mikrop kapmış veya başka bir şey olabilir acil doktora gitmelisin burası çözüm olmaz 0 0 Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Nerende 0 3 Yorumla 1sonnbahar 1 yıl Travazol kaç gün Yorumla Soran 1 yıl 7 gün kullandım çok fazla dediler o kadar kullanmaya da Yorumla 1sonnbahar 1 yıl 15 güne kadar olur Yorumla
Selçukk-01-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Doktora git 0 3 Yorumla Selçukk-01-35 1 yıl Bir ara bende de penisimde olmuştu krem sürdüm geçti Yorumla Soran 1 yıl Hangi krem Yorumla Selçukk-01-35 1 yıl Unuttum ama herhangi kaşıntı giderici bir krem kullan geçirir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
mikrop kapmış veya başka bir şey olabilir acil doktora gitmelisin burası çözüm olmaz
Doktora git antibiyotik tedavisiyle geçer
Nerende
Travazol kaç gün
7 gün kullandım çok fazla dediler o kadar kullanmaya da
15 güne kadar olur
Mantar vs olabilir mi
Doktora git mutlaka
Doktora git
Bir ara bende de penisimde olmuştu krem sürdüm geçti
Hangi krem
Unuttum ama herhangi kaşıntı giderici bir krem kullan geçirir
Doktora git