Güzellik & Bakım Aşırı bir şekilde dökülmeye başladı? baris037 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçlarım görseldeki gibi tam geçen sene dipleri görünmüyordu fakat bu sene içinde baya dökülmeye başladı sizce bu kadar dökülmesi normal mi Aşırı bir şekilde dökülmeye başladı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Beslenmene dikkat et, saçlar proteinle beslenir; proteinin az veya yetersizse dökülür, ayrıca erkekler özel yağlar felan alıyorlar saçları için onları araştır belki geri çıkar. 0 1 Yorumla baris037 +1 yıl Anladım teşekkür ediyorum Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. Sac ektircen mi 0 6 Yorumla baris037 +1 yıl Aslında düşünüyorum ama tam karar veremedim Yorumla Dertliymxm +1 yıl Ailede var mi? Yorumla baris037 +1 yıl Evet var Yorumla Dertliymxm +1 yıl Ah iste ondan Yorumla baris037 +1 yıl 1 senede ırsilik o kadar belli etmez kendini sanmıyorum Yorumla Dertliymxm +1 yıl Bazi erkrklerin 20 de dökülüyor hemen bi anda Yorumla