Güncellemeler
1 yıl
Hedefim 42 kiloya inmek tabiiki zamanla
56 kilo kızdım ve evlenelim diyen birine evet dedikten sonra zayıflama kararı aldım nişana 1 ay kaldı hala istediğim kiloya gelemedim (49 kiloyum) sadece kahvaltı ile besleneceğim dedim şimdi halsiz düştüm ama bu durumda bile yemek yemiyorum zayıflıcam diye ve nişanlımda bunu destekliyor ama korkuyorum anoreksiya durumun gideceğini ama güzel bir gelinde olmak istiyorum bunu hasta olmadan nasıl basarırım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence bu kadar takıntılı olmayın.
Gelinliğimin içinde etli durmak istemiyorum ama
Az daha kilo versen yok olacaksın zaten. Daha neyin çabası o abla
Göbeğim var şu an hâlâ
Adam sorun ediyor mu? Bence etmiyordur
Etmiyor ama ilk kez gelinlik giyeceğim hersey mükemmel olsun ip
İstiyorum*
Kimsenin umurunda bile olmayacak, gelip yıllardır görmedikleri akrabaları ile sohbet edip dönecekler. Çok takılma yani
Yok olmak falan mı istiyorsun
Boyuma göre iyi ki bu kilo inanın 170 olsaydım dert etmezdim
162 boyum. 60 kiloyum. Sırtımda kemiklerim sayılıyor. 49 kiloyum göbeğim var diyorsun. Spor yapman yeterli
60 kilo nasıl kemiklerin sayılıyor anlamadım? Spora baslayacağım iş arıyorum suanda. Bu 2 hafta içinde gitmeyi düşünüyorum
Ama benim beden çelik gibi spordan. Sende spor yapmalısın
Kilo aldırmaz umarım.. sormak istiyorum bunu en başında
Daha ne kadar zayiflayacaksin anlamadım?
42 kilo olmak istiyorum da bu Şu an mümkün olmasada seneye kadar mümkün çünkü nikah Mart gibi olucak
Takıntılısınız
Geçmiyor iyice abarttığımında farkındayım ama çok stres oldum
Abla ölmek mi istiyosun
Kesinlikle
takma kafana
Nişanlım olacak kişide estetik açıdan zevkli birisi ama
Güzele güzel diyo yapıcam dedim yap dedi ama yavastan zorlandığımı düşünüyorum Şu an . Hasta olmaktan da çekiniyorum
bişi olmaz mantık evliliği yapıyordur zaten
Mantık olan aslında benim görüşüm o aşık bana
tamam sorun etme diyorum oğlan zengin mi
Evet
Zayıf seviyorum demişti aslında düşüncesi zerre umurumda değil yemek yedirmeye de çalışıyor ben sinirleniyorum bıraktı kendi halime de ileride sıkıntı yaratır mı bu kez buna taktım
aldatır en kötü nolcak
Aldatamaz
Onu öldürürüm
Ciddiyim
burçlarınız neler
Eve gidelim şakası bile yapamıyor bana istemeye geliyorlar haftaya. Sözümden çıkmıyor çıksa kavga edeceğimizi biliyor
Akrebim ben oda terazi
ben sana diyim terazi seni kaldıramaz ve bu kadar fiziğe takıntılı adam başka tadlarada bakar sen ses çıkartma parasını ye sen bana güven mantık evliliği iyidir
Zaten dayanamıyor ben ona hadi ordan çekiyorum bana yalvarıyor seni seviyorum sensiz yapamıyorum falan diye. Benim sinir sistemini bozup yok oluyor ilişkinin evliliğe gidiceğine bile inanmıyordum. Senden bir halt olmaz diyordum. Çabalıyor şu an farkındayım.
bakalım hayırlısı görücez elinde tutabilcenmi onu
Sinirlenip telefonu fırlattım sabah. Kavga ediyorum bak düzgün bir şekilde sen bilirsin diyor bana sonra 2 saat sonra aradı gülmeye başladım o kadar rahat ki bu benim kız arkadaşım da aslan en azından anlasamazsak bile bir tepki görüyorum bana kanka sen bunla yapamazsın dedi sakin ol diyor beni delirten kısmı aslında çocuğun rahatlığı. Ya sen sakin Olcan ya da kendin gibi biriyle olacaksın bu çocukla zor diyor ama yinede bir tık düzelttiğimi düşünüyorum en azından tartısmadan sonra çekip gitmiyor işleri varken o anımda bana açıklaması gereken bir şey vardı yani nasıl diyim konusmam lazımdı telefon yüzüme kapandı
İçme diyorum babasıda buna baskın davranıyor onunda ailevi problemleri var ve ailesi gibi bir kadın istiyor sanırım. Benim tek düşündüğüm sey geleceğim konusunda rahatlığım. Okuluda dondurur onun patronu olur isin basına geçmeyi düşünüyorum
Sana yer ayarlarım dedi hiçte bile karın olursam sen benim çalısanım olacaksın dedim. Genç hızlı dönemlerinde tanıstık az çok hayatını bildiğim için güven duyamıyorum ona
seni aldstıcak affediceksin annelik yapıyosun zaten şu an ona