Bu hastalık bende de var çok kötü bir hastalık Allah kimsenin başına vermesin ben en kısa zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum karnım hemencecik şişiyor çok kötü oluyorum ben isgal olmuştum geçmiyordu hastaneye yatış verdiler bol su içtim sende bol su iç
Bunu alıp kullanmanı tavsiye ediyorum birde bir ilaç daha Çar bağırsak sendromu için onu al kullan doktor vermişti bana. Geçmiyorsa mutlaka hastaneye yatış işte ben 2 haftadır neler çektim çok kötüydüm nefesim daralıyordu yataktan çıkamıyorum sürekli lavaboya gidip geliyorum. Karın ağrım felaket geçen yine oldum kanımda enfeksiyon çıktı Allah tan serum takıldıktan sonra uyumuşum geçti önceki 3 hafta sürdü. Bol bol su iç su ile geçiyor ağır yemekler yeme abur cubur tüketme sende randevu bul git geçmiş olsun ilaçı eve gidince yazacağım sana.
bağırsak iltihabı ne zordur var ya gündelik hayatını bile etkiler yatak döşek yatmak zorunda kalırsın inşallah kısa zamanda kurtulursun geçmiş olsun antibiyotik kullan sarımsak soğan bolca tüket
köy efsanesi mi? annemi zehirlenmeden kurtardık be acil ekipler bile dedi enfeksiyonu önlemişsiniz kana karışmamış alternatif tıpçılar bile antibiyotik olarak sarımsak önerir neyse
bunu diyeceğini biliyordum:) sen sadece akrep sokmasından mı kurtardık sanıyorsun ulan doktor kendi ağzıyla dedi antibiyotik çok iyi bir sey değil 1 hafta sabah aksam antibiyotik yesin diye git biraz araştır doktorları dinle sarımsak faydalarını oku madem bi faydası yok doktor niye antibiyotik niyetine sarımsak ye dedi?
Antibiyotik evet cok iyi bir sey degil ama yediklerinle sindirim sistemini yine duzene sokabilirsin cabucak... cunku antibiyotik hizki etki eder ve yerine iyi bakterileri koyabilmen daha kolay olur... ama çiğ sarimsak, soğan da cok iyi bir sey degil. Herkes tolere edemez ve sindirim sistemini tahris eder.
Yiyen yesin.. yemesin demiyorum ama herkes yicek ve iyi gelcek diye bir kural yok. Bu dogru bi yaklasim degil.
He ya doktorlar da sıraya bekliyordu, sana ulaşmak için!!!
Kıçını kaldırıp hastaneye gideceksin ve doktorun tavsiyelerine itibar edeceksin, her şey oturduğun yerden internetin başında halledilmiyor, sağlık oradan buradan kulaktan duyma laflarla idare edilecek kadar önemsiz bişey değil.
Eger bobrek problemin yoksa glutamin takviyesi alip bagirsak dokularinin onarimini saglamalisin. Bu bagisikligi artirir ve iltihabin daha hizli iyilesmesini saglar ama bol su icmen gerekir cunku susatir. Normal yogurt ye bol bol. Tavuk veya kelle paca corbasi icebilirsin asiri limon sikmadan. Bi sure yumusak gidalar tuket. Yogun baharatlar, eksi ve aci falan tuketmemeye calis. Bu surecte serbetli tatli falan da yeme.
Ama doktora gitsen daha iyi olabilir tabi ben sadece pratik olarak oneride bulundum.
Doktora gittim ilaç verdi iğne vuruldum sadece çok merak ettim kaç güne geçer diye. Evet dediğiniz gibi yoğurt yiyorum hatta probiyotikli ilaç verdi içine katıp yiyorum teşekkür ederim bilgilendirme yaptığınız için.