Sağlık Morluk ne kadar zamanda geçer ya? xPsychopath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 resmen derim çürüdü bu ne daha öbürü geçmedi diğeri morardı Güncellemeler+1 yıl morluk resmen doğum lekesi şeklini aldı şu an daha da koyulaştı Morluk ne kadar zamanda geçer ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun bir kaç güne geçer:( 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sağ bacağındaki yaranın kabuğuna bakarsak bir yere vurmuşsun. Tenin de hassasa yapacak bir şey yok. Sürekli dikkat edeceksin.Eski sevgilim de böyleydi en ufak bir şey de hemen morarırdı 0 3 Yorumla xPsychopath +1 yıl yok onu kedi çizdi xd oynarken atlıyor üstüme arada Yorumla xPsychopath +1 yıl diğerini de inat ederken bisiklet hızlıca bacağıma çarptı sert kısmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi bakalım geçmiş olsun. sana o pürüssüz bacaklarınla birlikte iyi günler dilerim Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 465 cevap paylaştı. Morarmalar cildin alerjik durumuna göre en az 3-5 hatta 7 gün bile geçmeyebilir 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ahh kıyamam sana öpimde gecsin buz koy, krem filan sür geçer buz en önemlisi tabiki 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yapacak pek bişi yok. geçmesini bekleyeceksin. 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Sağlık konusunda 636 cevap paylaştı. o nası emcüklemiş öyle :D ama hak verdim, bacaklar da maşallah yani, taş gibi. 0 1 Yorumla masumcocuk34 +1 yıl haa bisiklet kazasıymış :D sorry, geçmiş olsun Yorumla
waleran00 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl yürürken mi yapıon bunları, nie çarpıon kendini sağa sola :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu an bunu ancak ince çorap ile kapatabilirsin. Fizğinin de buna müsait olduğunu düşünüyorum 0 5 Yorumla xPsychopath +1 yıl bu sıcakta çorap sıkar beni ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ultra ince diye bir şey var 5 den:) Stilist adamız o kadar anlayalım Yorumla xPsychopath +1 yıl genede sevmiyom öyle uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesabın açık olmasa sana öyle çok yazmak isterdim ki. İşte çok yazan olmuştur artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olm bacak şeklin uzun süredir hayal ettiğim gibi asşdmasds Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 1 resimden anlayabilirdik. İyi ki diz kapaklarında değil. Ağrı kesici iç iyi gelir 0 8 Yorumla xPsychopath +1 yıl ağrımıyor morardı sadece 2 gündür böyle sağdaki 2 günü geçti baya önceden olmuştu o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ödem varsa iyi gelir ağrı olması şart değil Yorumla xPsychopath +1 yıl o şişlik değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna da iyi gelebilir, neyse ya haklısın. Bacakların güzelmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyileşiyor işte yeter günaha sokma bizi artık 😊 Yorumla xPsychopath +1 yıl tek o günahın var sanki xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani yok bebeğim ama bedavadan hiç bişey yapmadan günah sırf zarar yani 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altında bir şey varmiydi o anda o kadar merak ettim ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Morluk önemli değil bacaklar sütun gibi ağdamı yapıyorsun. 0 2 Yorumla xPsychopath +1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğuştan daha iyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gecmiş olsun nereye carptın bir ayı bulur gecmesi beyaz tenlisin 0 3 Yorumla xPsychopath +1 yıl bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl allah korudo kırılmdı verilmiş sadakn vrmiş burcun ne Yorumla xPsychopath +1 yıl yengeç Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kadınların vücudu neden hemen morarıyor oyle ya 0 4 Yorumla xPsychopath +1 yıl öff ayn ya kolum öyle çabuk morarmaz mesela Yorumla GameOf_KS +1 yıl Boynunu düşünemiyorum 😂 Yorumla xPsychopath +1 yıl orasıda pek hassas değil bi ayağım ve bacağım kolay yara olur Yorumla GameOf_KS +1 yıl Şanslısın o halde Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. Arnica isimli kremi kullan.1 haftaya falan geçer 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 802 cevap paylaştı. #bahhele bu bacagı kim bu hale getirdi? 0 2 Yorumla xPsychopath +1 yıl bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı Yorumla GaraGuru +1 yıl fena çarpmışsın Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl kim morarttı böyle ;) 0 2 Yorumla xPsychopath +1 yıl bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı Yorumla sedomania +1 yıl Kıyamam Yorumla
Kara_Karga Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 56% +1 yıl Geçmiş olsun ne oldu sana 0 2 Yorumla xPsychopath +1 yıl bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı Yorumla Kara_Karga +1 yıl Öpsem hemen geçer acısı Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. naaptın da morarttın bacaklarını sen? 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 643 cevap paylaştı. 3-4 güne kadar geçer lakin ne oldu sana 0 0 Yorumla
Kaenkaen10 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl dikkatimiz dağıldığı için morluğa bakamadık :) 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. Cekmisken birezde asalarida cekeydin 0 1 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Neden boyle oldu doktora gitsene Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Sağlık konusunda 471 cevap paylaştı. 3 gün içinde geçer 0 0 Yorumla
Cenk3501 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 77% +1 yıl Ne oldu 0 6 Yorumla xPsychopath +1 yıl bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı Yorumla Cenk3501 +1 yıl Baya kötü olmuş ama zamanla geçer merhem sürün iki yere aynı anda vurmayı nasıl başarıdnız Yorumla xPsychopath +1 yıl sağdaki daha önce oldu orası niye morardı anlamadım kedi zaten atlayıp çizdi orayı Yorumla Cenk3501 +1 yıl Ne olduysa bu bacaklarına oluyor anlalışan Yorumla xPsychopath +1 yıl fark etmeden de bi yere vurdum herhalde zaten kolay morarıyor Yorumla Cenk3501 +1 yıl Evet hemen morarıyor hassas bacağınız var Yorumla
Atmaca3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Hangi vahşi ısırdı 😘 0 3 Yorumla xPsychopath +1 yıl bisiklet Yorumla Atmaca3434 +1 yıl Düşe kalka bu hayatı öğreneceksin Yorumla xPsychopath +1 yıl düşmedim arabadan çıkartmaya çalışırken annem çekince bacağıma çarptı metal kısmı Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Sağlık konusunda 659 cevap paylaştı. Sebep ne 0 5 Yorumla xPsychopath +1 yıl ney sebep geçmiyor herhalde kaç gün oldu sağdaki diğeride 2 gün falan oldu herhalde Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Neden olduğunu sormuş tum Yorumla xPsychopath +1 yıl diğer yorumlara yazdım kopyalayım Yorumla xPsychopath +1 yıl bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Gecmiş olsun cildin hassas demekki Yorumla
coşkuu Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Naısl olustı 0 6 Yorumla xPsychopath +1 yıl bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı Yorumla coşkuu +1 yıl Yaş kaç Yorumla xPsychopath +1 yıl 19 Yorumla coşkuu +1 yıl Uzun sürer geçmesi gibi Yorumla coşkuu +1 yıl Yazarmısın dm Yorumla xPsychopath +1 yıl niye Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 2 günde geçer 0 3 Yorumla xPsychopath +1 yıl 2 günü geçti ya öbür morluk daha eski çünkü Yorumla xPsychopath +1 yıl bende zaten c vitamini eksikliği var ondan yaralarım geç iyileşiyor bu da baya sürcek herhalde ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaraların çok geç iyileşiyorsa 1 2 hafta o zaman Yorumla
SevdamGöklere Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Teşhirci misiniz ya 0 3 Yorumla xPsychopath +1 yıl yav hiç görmüyonuz sanki yürürken bacak burada bi derdimi soruyom Yorumla SevdamGöklere +1 yıl Niye morardığını da söyle de bilelim o zaman Yorumla xPsychopath +1 yıl bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı sağdaki niye morardı onu bende anlamadım zaten kedi atlayıp çizdi orayıda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Geçmiş olsun bir kaç güne geçer:(
sağ bacağındaki yaranın kabuğuna bakarsak bir yere vurmuşsun. Tenin de hassasa yapacak bir şey yok. Sürekli dikkat edeceksin.
Eski sevgilim de böyleydi en ufak bir şey de hemen morarırdı
yok onu kedi çizdi xd oynarken atlıyor üstüme arada
diğerini de inat ederken bisiklet hızlıca bacağıma çarptı sert kısmı
iyi bakalım geçmiş olsun. sana o pürüssüz bacaklarınla birlikte iyi günler dilerim
Morarmalar cildin alerjik durumuna göre en az 3-5 hatta 7 gün bile geçmeyebilir
Ahh kıyamam sana öpimde gecsin buz koy, krem filan sür geçer buz en önemlisi tabiki
Yapacak pek bişi yok. geçmesini bekleyeceksin.
o nası emcüklemiş öyle :D ama hak verdim, bacaklar da maşallah yani, taş gibi.
haa bisiklet kazasıymış :D sorry, geçmiş olsun
yürürken mi yapıon bunları, nie çarpıon kendini sağa sola :D
Şu an bunu ancak ince çorap ile kapatabilirsin. Fizğinin de buna müsait olduğunu düşünüyorum
bu sıcakta çorap sıkar beni ya
ultra ince diye bir şey var 5 den:) Stilist adamız o kadar anlayalım
genede sevmiyom öyle uzun
Hesabın açık olmasa sana öyle çok yazmak isterdim ki. İşte çok yazan olmuştur artık
olm bacak şeklin uzun süredir hayal ettiğim gibi asşdmasds
1 resimden anlayabilirdik. İyi ki diz kapaklarında değil. Ağrı kesici iç iyi gelir
ağrımıyor morardı sadece 2 gündür böyle sağdaki 2 günü geçti baya önceden olmuştu o
Ödem varsa iyi gelir ağrı olması şart değil
o şişlik değil mi
Buna da iyi gelebilir, neyse ya haklısın. Bacakların güzelmiş
İyileşiyor işte yeter günaha sokma bizi artık 😊
tek o günahın var sanki xd
Yani yok bebeğim ama bedavadan hiç bişey yapmadan günah sırf zarar yani 🤣
Altında bir şey varmiydi o anda o kadar merak ettim ki
Morluk önemli değil bacaklar sütun gibi ağdamı yapıyorsun.
hayır
doğuştan daha iyi
gecmiş olsun nereye carptın bir ayı bulur gecmesi beyaz tenlisin
bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı
allah korudo kırılmdı verilmiş sadakn vrmiş burcun ne
yengeç
Kadınların vücudu neden hemen morarıyor oyle ya
öff ayn ya kolum öyle çabuk morarmaz mesela
Boynunu düşünemiyorum 😂
orasıda pek hassas değil bi ayağım ve bacağım kolay yara olur
Şanslısın o halde
Arnica isimli kremi kullan.
1 haftaya falan geçer
#bahhele bu bacagı kim bu hale getirdi?
bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı
fena çarpmışsın
kim morarttı böyle ;)
Kıyamam
Geçmiş olsun ne oldu sana
Öpsem hemen geçer acısı
Geçmiş olsun 1 haftada düzelmesi lazım
Birkaç güne geçer poncik
naaptın da morarttın bacaklarını sen?
morluk bbahae bavcvakalr çok güzel
bu morluklar nasıl oluştu
Buz koydu bir haftaya geçer
3-4 güne kadar geçer lakin ne oldu sana
Bacaklarını aldır yavrum
dikkatimiz dağıldığı için morluğa bakamadık :)
Cekmisken birezde asalarida cekeydin
Neden boyle oldu doktora gitsene
Hametan krem al sür 1-2 güne geçer
Zamana ihtiyacın var sadece
3 gün içinde geçer
Ne oldu
Baya kötü olmuş ama zamanla geçer merhem sürün iki yere aynı anda vurmayı nasıl başarıdnız
sağdaki daha önce oldu orası niye morardı anlamadım kedi zaten atlayıp çizdi orayı
Ne olduysa bu bacaklarına oluyor anlalışan
fark etmeden de bi yere vurdum herhalde zaten kolay morarıyor
Evet hemen morarıyor hassas bacağınız var
Hangi vahşi ısırdı 😘
bisiklet
Düşe kalka bu hayatı öğreneceksin
düşmedim arabadan çıkartmaya çalışırken annem çekince bacağıma çarptı metal kısmı
Sebep ne
ney sebep geçmiyor herhalde kaç gün oldu sağdaki diğeride 2 gün falan oldu herhalde
Neden olduğunu sormuş tum
diğer yorumlara yazdım kopyalayım
Gecmiş olsun cildin hassas demekki
Bacaklardan yiyebilirim 😛
Arni4kids kullan geçer
Kusursuz bacakların var
jel kullan geçer
Geçmiş olsun ne oldu
Nasıl becerdin
Vovv kalbim :))
Neden oldu bunlar?
Naısl olustı
Yaş kaç
19
Uzun sürer geçmesi gibi
Yazarmısın dm
niye
1. foto beğendim
1 2 günde geçer
2 günü geçti ya öbür morluk daha eski çünkü
bende zaten c vitamini eksikliği var ondan yaralarım geç iyileşiyor bu da baya sürcek herhalde ya
Yaraların çok geç iyileşiyorsa 1 2 hafta o zaman
Geçer zamanla
dayakmı yedin kanka
uff olmuş
Ne oldu oralara?
çok üzüldüm şu an öpiyim mi geçsin
Harpten mıcıktı
Teşhirci misiniz ya
yav hiç görmüyonuz sanki yürürken bacak burada bi derdimi soruyom
Niye morardığını da söyle de bilelim o zaman
bisikleti arabadan çıkarmaya çalışıyordum anneme diyorum bırak ben çıkarcam inat etti çekiştirince hızla metal kısmı bacağıma çarptı sağdaki niye morardı onu bende anlamadım zaten kedi atlayıp çizdi orayıda