Evet yapar yük. olusturur Ama ya bunla yaşamayı. ogrenmeli ya da şartların koşulların varsa operasyon olup kucultmelisin İlerde doğumda yine büyümek Bunu da unutma
Aslında kilon da çok yok. Vücudun yapısında sadece göğüsün bu çok gereğinden fazla iri. Diğer yerlerinde bir problem yok mu göbek kalça mesela?
Soran
1 yıl
Hayır yok hep memeye gitti sarkıttı büyüttü kilo aldım verdim 4 senedir böyle bir döngü. Bir 55 oluyorum bir 65 , bir 68 sonra iniyorum 50lere sonra tekrar 62 Şu an
Çok geçmiş olsun. Sürekli görüşun altına yazmak eziyet maalesef ki. Yediğin gidalar da yani sabit yedigin gogsune atıyor olabilir direk karbonhidrati. Sizin için de uygunsa gizliden çıkayım öyle fikir alışverişi yapalım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet yapar yük. olusturur
Ama ya bunla yaşamayı. ogrenmeli
ya da şartların koşulların varsa operasyon olup kucultmelisin
İlerde doğumda yine büyümek
Bunu da unutma
Maalesef olabilir. Kemik ağrısı mi yoksa daha çok kavisli bir ağrı mi
Kemik kas
Geçmiş olsun. Kilodan mi büyük yoksa genetik mi
Kilo oraya gidiyor ve ben kilolu sayılmaya yakınım
Anladım. Kilo diyet konusunda çok donanimliyim. Kilo verme gibi bir amacın var mı
Necguzel yürüyüşle muruyusle vermiştim yine almaya başladım. Bıktım yav
Kendini yıpratma yine verebilirsin yeterki sen iste. Boyunu kilonu rica edebilir miyim.
160 62
Aslında kilon da çok yok. Vücudun yapısında sadece göğüsün bu çok gereğinden fazla iri. Diğer yerlerinde bir problem yok mu göbek kalça mesela?
Hayır yok hep memeye gitti sarkıttı büyüttü kilo aldım verdim 4 senedir böyle bir döngü. Bir 55 oluyorum bir 65 , bir 68 sonra iniyorum 50lere sonra tekrar 62 Şu an
Ve bu sefer fena vurdu ağrı yoktu
Çok geçmiş olsun. Sürekli görüşun altına yazmak eziyet maalesef ki. Yediğin gidalar da yani sabit yedigin gogsune atıyor olabilir direk karbonhidrati. Sizin için de uygunsa gizliden çıkayım öyle fikir alışverişi yapalım.
Olur
Tamamdır.
Büyük memeler sırt kasları güçlü değilse ağrıya sebep olabilir
Alakası Yok sütyen takma
Git aldır bosalt içini
Yoğurt kesesi gibi olsun 😂😂
Şey... zaten öyle gözüküyor
Ciddi misin daha yaşın küçük ama
Her yerim ameliyat oldu zaten bi de oraya toplatayim bari
Ne diyosun ya nerden ameliyAt oldun
Kaö beden ki biraz sppor yap ufalt
evet büyük göğüste öyle sorunlwr vqr