Elbette sana karşı dürüst yorum yapmak istiyorum böyle doğal böyle güzel yani içten kendini anlatan filtresiz bir fotoğraf koymuşsun ve Bence çok güzel çıkmışsın Ayrıca fiziki olarak da çok güzel olduğunu görüyorum. Genelde birçok insan koyduğu fotoğraflarda böyle filtre kullanıyor ya da yapmacık fotoğraflar koyuyor gayet doğal ve çok güzel bir fotoğraf koymuşsun ve fiziğin de harika güzel görünüyor yani bence biraz daha kilo almana falan gerek yok kilom gayet ideal gayet güzel görünüyorsun
şu an bence çok ideal az biraz sporla bacak kasına yönel derim bacağın çok ince onun dışında belin faya fit olması gerekenden daha iyi göğüs iyi az da squatla kalçanı ön plana çıkarsan okey
yanlış anlama şu halinle bile ortalamanın çok üstünde bir fiziğin var sadece sorduğun için şuanki vücüdundan daha iyi bir fizik hatlarının örneiğini verdim sana umarım yardımcı olmuşumdur :)
Tamam dürüst olacağım kusura bakma. Öncelikle güzellik adına konuşayım güzel değilsin böyle bir düşünceye girme ikinci olarak sana bir şiir hediye etmek istiyorum severim.
Kim demiş Avrupa insanı medeni? Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
Kul olmak çağdışıyken, soyunmak çağdaşlık, Din kardeşliğini bıraktık biz, ecnebiyle kaynaştık.. Sünnet sakal yobazlık, top sakalsa medeni.. Unuttun sen ey vefasız ehli sünnet dedeni..