Lütfen gerçekten dürüst bi şekilde fikrinizi söyleyin?

1 ay önce biriyle tanıştım tesadüfen.. ve onun sevgilisi var, bende o zaman eşimden boşanmak İçin mahkeme gününü bekliyordum.. eşim benle kalmıyordu onunla tanıştığımda ve zaten ben onu bitirmiştim 2-3 aydır sevmiyorum artık aramızda hiç bişey yok neyse. Bu ay sonu nihayet boşanıyoruz.. Neyse ve o bu durumu bilmiyordu beni bekar biri olarak biliyordu özel hayatımız hakkında konuşmicaz diyip soru sormadan c**nsel arkadaş olmaya karar verdik onun sevdiği var diye zaten.. ve biz deli gibi eğlenmeye buluşmaya başladık 1 aydır her buluşmamızda birbirimize daha çok bağlandık o da bende bişeyler hissetmeye başlıyoruz.. birbirimizi sahipleniyoruz arkadaşlarıyla tanıştırdı evine götürdü kız arkadaşını hiç götürmemesine rağmen ve ailem görürse görsün diyor gelininiz derim diyor.. ben ona ilk başta aşk yok ilişki yok dediğim için çokta açılmıyor bana bunu alttan alttan söylüyor sen bişey istemiyorsun yoksa bişeyler farklı olur diyor sen evlenebileceğim bi kadınsın diyor.. ve ben artık onu sevmeye başladığım İçin 100% dürüst olmak istiyorum sonra ne olursa olsun istiyorum… ama onu kaybetmekten o kadar korkuyorum ki.. bidaha ki buluşmamızda söylemek istiyorum ben boşanmış tek çocuklu bi anneyim diye.. Kız kardeşide aynı durumda bunu benimle paylaşmıştı ve ben o an çok söylemek istedim bende öyleyim diye ama söyleyemedim gider diye.. sizce söylemeli miyim yoksa bekleyeyim mi biraz daha? Artık ona karşı %100 dürüst şeffaf olmak istiyorum onu fazlasıyla önemsiyorum canını yakmak istemiyorum … sizce ne olur tepkisi..
Lütfen gerçekten dürüst bi şekilde fikrinizi söyleyin?