Sağlık Kansızlıkla nasıl baş ediyorsunuz? Wlahca Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Güncellemeler1 yıl Anemiye yakın bi kansızlık derecesinde Kansızlıkla nasıl baş ediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayağa kalkarken salondan mutfağa Kör gidiyorum alıştım... neyse kan ilaçlarını düzenli kullan, ve yemene dikkat et 2 3 Yorumla Wlahca 1 yıl Bende öyle 🥲 ama ilacı kullanmaya başladığımdan bu bi tık azaldı bari Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Siyah üzüm ye, kefir tüket, kirmizi et ye duzelir inşallah kansızlıği ciddiye al ihmal etme kendini geçmiş olsun ❤ Yorumla Wlahca 1 yıl Teşekkür ederim 🥰🌸 Yorumla
SelenAksoy06 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl edemiyorum ilac olmasina ragmen toparlamiyor kronik gastrit surekli dusuruyor ya ferritin 5 olmasina ragmen ilac veriyorlar 2 6 Yorumla Wlahca 1 yıl Bende ilaç alıyorum da, nerdeyse ilaç bitti, ben bi değişiklik göremedim Yorumla SelenAksoy06 1 yıl iste kronik gastir var bedne doktor uzun sure toparlamaz dedi 6 ay kullan olmazsa devam et dedi resmen Yorumla Wlahca 1 yıl Kronik gastir nedir ki ben duymadım da Yorumla SelenAksoy06 1 yıl omur boyu suren mide zari iltihabi kandaki tum vitaminleri dusuruyor ve ilaca ragmen yukselmiyor mide ilaci iciyorum ama diyet yapmazsan gunun kabusa donuyor mide yanmasi mide agrisi faln yediklerin geri gelmesi falan o yuzden kanim yukselmiyor ama ignede vermediler normalde yasak gastritte ilac Yorumla Wlahca 1 yıl Allah şifa versin, inşallah düzelir Yorumla SelenAksoy06 1 yıl yok duzelmiyor ama sagol tesekkur ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Nişastaya su ekleyip buz küpleri haline getiryorum sabahları iyi geliyor 0 2 Yorumla Wlahca 1 yıl Nişastanın kansızlığa iyi geldiğini ilk defa duyuyorum, ciddi misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Pekmez iyi geliyor diyorlar ama ne kadar doğrudur bilemem 0 0 Yorumla
Erhan092020 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 83% 1 yıl Pekmez ciğer ama limonla tüket 0 8 Yorumla Wlahca 1 yıl Denedim yetmiyor Yorumla Erhan092020 1 yıl Ferrittin mi düşük? Yorumla Wlahca 1 yıl Evet Yorumla Erhan092020 1 yıl İlaç fayda etmiyor yan etki yapıyor defne yapraginda yüksek oranda demir içerir Yorumla Erhan092020 1 yıl Ortalama 43 mg demir içerir Yorumla Erhan092020 1 yıl Birde probiyotik alman gerek kefir sirke vs sağlıklı sindirim gerekir emilim için Yorumla Wlahca 1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla Erhan092020 1 yıl Rica ederim Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı. Kansız dehilim çok sukur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayağa kalkarken salondan mutfağa Kör gidiyorum alıştım... neyse kan ilaçlarını düzenli kullan, ve yemene dikkat et
Bende öyle 🥲 ama ilacı kullanmaya başladığımdan bu bi tık azaldı bari
Siyah üzüm ye, kefir tüket, kirmizi et ye duzelir inşallah kansızlıği ciddiye al ihmal etme kendini geçmiş olsun ❤
Teşekkür ederim 🥰🌸
edemiyorum ilac olmasina ragmen toparlamiyor kronik gastrit surekli dusuruyor ya ferritin 5 olmasina ragmen ilac veriyorlar
Bende ilaç alıyorum da, nerdeyse ilaç bitti, ben bi değişiklik göremedim
iste kronik gastir var bedne doktor uzun sure toparlamaz dedi 6 ay kullan olmazsa devam et dedi resmen
Kronik gastir nedir ki ben duymadım da
omur boyu suren mide zari iltihabi kandaki tum vitaminleri dusuruyor ve ilaca ragmen yukselmiyor mide ilaci iciyorum ama diyet yapmazsan gunun kabusa donuyor mide yanmasi mide agrisi faln yediklerin geri gelmesi falan o yuzden kanim yukselmiyor ama ignede vermediler normalde yasak gastritte ilac
Allah şifa versin, inşallah düzelir
yok duzelmiyor ama sagol tesekkur ederim
Nişastaya su ekleyip buz küpleri haline getiryorum sabahları iyi geliyor
Nişastanın kansızlığa iyi geldiğini ilk defa duyuyorum, ciddi misin
Evet
Pekmez iyi geliyor diyorlar ama ne kadar doğrudur bilemem
Bol bol bol bolll harnup pekmezi ye
Pekmez ciğer ama limonla tüket
Denedim yetmiyor
Ferrittin mi düşük?
Evet
İlaç fayda etmiyor yan etki yapıyor defne yapraginda yüksek oranda demir içerir
Ortalama 43 mg demir içerir
Birde probiyotik alman gerek kefir sirke vs sağlıklı sindirim gerekir emilim için
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Kansız dehilim çok sukur
Bol pekmez
Pekmez tüket.
Edemiyorum
Ciğer ye
vitamin