Güncellemeler
1 yıl
Bacağım arkasında ve aşırı rahatsız ediyor kırpıp attim ama baya baya bacağımın arkasını sardı. Orası o kadar sert ki dokunamıyorum bile
Arkadaşlar aşağıya da fotoğrafı bırakacağım. Dün çıktı bu. Başta sinek ısırığı sandim ama o ısırığa göre büyüktü ve ceviz kadardı ama yine sinektir diye pek umursamadim. An itibariyle giderek büyüdü ve hafif tirsmaya başladım. Bu ne olabilir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fazla kaşımışsın. Küçük bir sinek ısırığı bile olsa, çok kaşımaktan yayılabilir.
Sabah uyanınca fark ettim
Yani bu şimdi olmuş bir durum değil mi?
Hayir dün sabahtan beri var umursamadim ama giderek büyüdü şu an nereden baksan 15 cm bu
Demek ki fark ermeden kaşımış olmalısın. Görselde olan şey kaşınmış tahriş olmuş bir ten, soğuk su tut oraya ya da buz bas, bakalım ne olacak
Dün yaptım ama işe yaramadı kaşınmıyor bile bu kasimadim hiç o yüzden sadece giderek kızarıyor ve yayılıyor sanki
O zaman şöyle yap. O kızarıklığı tükenmez kalemle daire içine al ve bak bakalım genişleme olacak mı.
Yapayım, bakalım sabaha ne olacak ama eğer daha da büyürse işte o zaman s*çtık 🫡😂
Bu gösterdiğin şeyin daha fazla büyümesi imkansız gibi de. Bak bakalım yine de. Ama çok fazla elini değdirme, orası yokmuş gibi davran, dokunma oraya.
Bence son kez kaşı ama şöyle güzelce kaşı ve hisset o dokunuşları, sonrasını o bilir, bakalım kabarıyor mu bir daha? ;)
Trombosit seviyeniz düşmüş olabilir. Ablamda da aynısı oluştu. Çok tehlikeli bir durum, doktora görünmenizi tavsiye ederim
Eyvah bu sinek ısırığı değil seni yılan sokmuş
Evin içinde ne gezer yılan
Camdan girmiştir sokup çıkmıştır. Olamaz mı?
Bilmiyorum ama yaşadığım yerde yılan yok ve olsa bile 12. kata da beni sokmaya gelmez herhalde ya
Şaka yapıyorum şapşal, sinek ısırığı olan yeri kaşımışsın beyaz tenlisin hassas bir cildin var. Haliyle kızarmış ve büyümüş. Kolonya filan sür kaşınırsa da dokunma
Ay bir an korktum zaten halime, gece gece valla yılan mi acaba diye düşünür kafayı yerdim lütfen yapma böyle şakalar
Yaşın kaç yavrum neden bu kadar sardın kıyamam sana 😂
23 ama ilk defa başıma gelince tedirgin oldum napayim hiç de hastalık hastası biri değilimdir ama bir noluyoruz demedim değil valla 😂
Kaşıdın bence orayı yalansa yalan de?
"kral kobra" Kobra ısırığı gibi 🐍
Bacak fondoteniyle kapat
Bu örümcek ısırığı
Böcek ısırması gibi
Alerjik gibi
Emcuklenmis gibi
Kaşıntı varsa normal bişey olmaz
Hiç kaşınmıyor:(
Acile git
Sinek ısırmış
Emcüklemişler