Sağlık Kariyerimi düşünmek zorundayım:(Kürtaj özelde mi iyi yapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bebek bakmaya vaktim yok. Güncellemeler1 yıl Geleceğim için kürtaj olsam daha iyi olacak Kariyerimi düşünmek zorundayım:(Kürtaj özelde mi iyi yapılır? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Deme öyle cana nasıl kıyacaksın yumuş yumuş elleri olacak gözlerine bakacak ya terlik olursa ya bir daha anne olamazssan 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Anne olmak istemiyorum Yorumla OsmanErol 1 yıl Deliye bak göğsünde minik bir sen yatacak Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Saçmalama Yorumla Soran 1 yıl Pislik bir evlat o 😁 Yorumla OsmanErol 1 yıl Yaa küçük bir kız olsa koşssa san anne diye bundan daha iyi mutluluk mu var kariyermiş sanki ceo Yorumla Soran 1 yıl Yaw istemiyorum profesör olmak daha fazla maaş almak varken bir veletle mi uğraşacağım harbi canım. s Yorumla
hakunamatata_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Korunsan iyi değilmiydi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Korunmaya rağmen oldu ya Yorumla hakunamatata_ 1 yıl Hiç zaman kaybetmeden direk özele git Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. çocuk kimden tanıdık mı? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Eski erkek arkadaşım Yorumla __PATRON__ 1 yıl o zaman aldırmalısın yoksa pic derler kocasız oldu diye Yorumla Soran 1 yıl Tabiki Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence bu duruma bakmaya vaktim yok olarak bakıyorsan anne olmaman daha hayırlısı olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl S*KS yapmaya nasıl vaktin vardı :D 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O ihtiyaç Yorumla Soran 1 yıl Korunarak yaptık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Demek ki korunamamış seksi bir bayan olunca prezervatif bile etki etmiyor yırtılıyo Yorumla
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Özelde yaptır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim tek mantıklı cevap :) Yorumla Milanns 1 yıl Rica ederim temiz hijyen ortamda burdakileri dinleme bu senin kararın herkes saygı duymalı Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 813 cevap paylaştı. Evlimisin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Freedown54 1 yıl Kaç haftalik Yorumla Soran 1 yıl 6 Yorumla Freedown54 1 yıl Alirlar partnerin ke beraber gitmen alzim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Deme öyle cana nasıl kıyacaksın yumuş yumuş elleri olacak gözlerine bakacak ya terlik olursa ya bir daha anne olamazssan
Anne olmak istemiyorum
Deliye bak göğsünde minik bir sen yatacak
Hayır
Saçmalama
Pislik bir evlat o 😁
Yaa küçük bir kız olsa koşssa san anne diye bundan daha iyi mutluluk mu var kariyermiş sanki ceo
Yaw istemiyorum profesör olmak daha fazla maaş almak varken bir veletle mi uğraşacağım harbi canım. s
Korunsan iyi değilmiydi
Korunmaya rağmen oldu ya
Hiç zaman kaybetmeden direk özele git
çocuk kimden tanıdık mı?
Eski erkek arkadaşım
o zaman aldırmalısın yoksa pic derler kocasız oldu diye
Tabiki
Bence bu duruma bakmaya vaktim yok olarak bakıyorsan anne olmaman daha hayırlısı olur
S*KS yapmaya nasıl vaktin vardı :D
O ihtiyaç
Korunarak yaptık
Demek ki korunamamış seksi bir bayan olunca prezervatif bile etki etmiyor yırtılıyo
Özele güvenli bir yere git
Özelde yaptır
Teşekkür ederim tek mantıklı cevap :)
Rica ederim temiz hijyen ortamda burdakileri dinleme bu senin kararın herkes saygı duymalı
Evlimisin
Hayır
Kaç haftalik
6
Alirlar partnerin ke beraber gitmen alzim
Yapmaya var ama
Evli misin