Sabah 20dkcık dans ederek biraz terlemiştim. Sonra öğlen çok sağlam bi kahvaltı yaptım bol proteinli ekmeksiz.
4 gibi de bir kase tatlı aşure yedim (kücük değildi kase)
Diyette olan biri nasıl telafi etmeli? Son öğünüm mü olmalı?
Sabah 20dkcık dans ederek biraz terlemiştim. Sonra öğlen çok sağlam bi kahvaltı yaptım bol proteinli ekmeksiz.
4 gibi de bir kase tatlı aşure yedim (kücük değildi kase)
Diyette olan biri nasıl telafi etmeli? Son öğünüm mü olmalı?
Şimdi aşure ayındayız bir kase aşure yemenin size herhangi bir geri tepkimesi yoktur. Bu yüzden lütfen kendinizi bir hata yapıyormuşsunuz gibi düşünmeyin, vücudunuzu besinlerden kısıtlamayın. Olabilir böyle şeyler yemişsiniz yapacak bir şey yok ne güzel şimdi yapmanız gereken kendinizi ceza vermek değil beslenme düzeninizi nasılsa ona göre devam etmek. örnek veriyorum; akşam öğününüz de biraz daha hafif şeyler yersiniz, salata tarzda tüketirsiniz, protein ağırlıklı haşlama tavuk işte ya da ızgarada bir tavuk yanında salata gibi şeklinde tüketip günü o şekilde kapatabilirsiniz bunda bir şey yok ertesi gün de isterseniz dengelemek, bir beslenme ile dengelemiş olursunuz arada bir böyle şeyler olabilir lütfen kendinizi kısıtlamayın.
Afiyet olsun, aşure çok faydalı. Hem tatlı ihtiyacını gidermiş oldun hemde işe yarar bir tatlı yemiş oldun. Arada olabilir böyle kaçamaklar, bir şey olmaz.
Diyetin ilk günü. 🥺 Sabah poğaça filan vardı ama yemedim. Aşure hassas noktam diye. Çok demoralize oldum ya.
Cevap
3Cevap
Her yedigimiz hemen kilo yapmazki 2 3 güne cıkar aşure gramajı :D
Kilo yapmamasını diyorum yani
Akşam biraz küçült pırsiyonunu canım😊
Dua et
Banada gönder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?