Sağlık Sıcak havadan Dolayı göz yanması sulanması sizce normal mi yoksa alerjik bir hastalık mıdır? Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sizce soruda olduğu göz yanması ve göz yaşı olması sizce normal mi ihmal edilmeyip doktora görünmek şart mıdır?Güneşe karşım alerjim vardı gözlük ve şapka takmaya özen gösteriyorum şu aralar sizce ne yapılması gerekir? Sıcak havadan Dolayı göz yanması sulanması sizce normal mi yoksa alerjik bir hastalık mıdır? Cevapla Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Bakımsız klimalar toz ve güneş iri gözlü insanları özellikle etkileniyor.. göz yaşı damlası birde bakteri önleyici damla gözluk yeterli oluyor geçmiş olsun.. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Klimada bende de oluyor... 0 1 Yorumla flaneurx 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir doktora görün hemşo geçmiş gitmiş olsun 🙏🏻 1 5 Yorumla Tuğberk_Bey 1 yıl Valla hemşo geçmezse görünecem zaten bunun için güneşten korunuyorm mümkün olduğunca zaten gözlüklsüz araç bile kullanmıyorum göz sulanıyor çünkü Yorumla Semih6934 1 yıl Doğrudur reisim Yorumla Tuğberk_Bey 1 yıl Öyle kral Yorumla Semih6934 1 yıl Teşekkür ederim hemşom Yorumla Tuğberk_Bey 1 yıl Rica ederim kral Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Bendede var biraz Bir doktora görün 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sıcak havada bilmiyorum da benim rüzgarlı havalarda gözlerim çok sulanıyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Polenlerdendr 0 0 Yorumla