Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca acta degildim yemekte yemistim sabah
Kan sekerim 42 çıkmiş. Doktor zaman kaybetmeden dahiliyeye git dedi. Neden bu kadar dusuk cikmis olabilir? Pankreastan kaynaklandigini soyledi doktor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnsülin düşük büyük ihtimalle tedavi gerektirebilir ve büyük ihtimalle hareket etmiyorsun
Cok yoruluyorum ve nefes almakta zorlaniyorum bayginlik hissi geliyor bende fazla hareket etmemeye calisiyorum
Bu şeker düşüklüğünden kaynaklı işte kesin hemen gitmelisin
Randevu yok maalesef
Özele gitsen
1 tane ozel hastane var sehrimde ona da yakin zamanda gittim goze doktordan gercekten memnun kalmadim bir daha tercih etmedim sonrasinda
Hmmm o zaman sürekli MHRS kovalayacajsin
Oyle yapiyorum mecburen. Kanserden suphe ediyorlardi en son kontrole de gidemesim zar zor randevu bulmustum kovalaya kovalaya. İs basa dustu.
Kaç yaşındasın
19 yasindayim
acile git yonlendirsinler bekleme zaman kaybetme acil doktoruna randevu bulamiyorum yardimci olun de
@SelenAksoy06 pazartesi sira almayi beklesem bir sey olmaz sanirim degil mi
çok çok düşük normal değerinin çok altında 90-120 arası olmalı
Neden dustugunu anlayamadim
yani açlıktan olabilir dengesiz beslenmekten olabilir diyetten olabilir
Hicbiri yok ki bende
şeker hastalığı olabilir ki inşallah yoktur
Seker hastalarinin yuksek cikmaz mi
yani farklı şekillerde şeker hastalığı tipleri olabiliyor ama bence başka bir sorun vardır
Ne gibi
yani bişey diyemem ne desem sallamış olrum çünkü
Pankreasın gereğinden fazla insülin salgılıyor. Hipoglisemi geçirebilirsin
Neden olur ki boyle
Irsi olabilir, bide sana söyliyom çok dikkat et doktoru aksatma. Kendi başınayken hipoglisemi gecirirsen hayatın tehlikeye girer
Ailemde de yok bu tarz sorunlar ama bende cok oluyordu yine de bu kadar dusuk ciktigini gormedim hic
Çevrendekilerin sende ki bu durumun farkindaligini kazanmalı. Bilinçli olmalilar sendeki bazı durumlarî dikkat etmeliler. Uyurken, yalnızkenz spor ve efor harcarken dikkatli ol. Ölçüm aletin var mı
Tarti mi? Evet var. Yani sadece son zamanlarda fazla yoruluyorum ve gunesli havalarda cikamiyorum. Kendimi yormuyorum. Fakat aglarken nefes kesilmesi yasiyorum son zamanlarda.
Tartı değil şeker ölçme aleti, uzun süre kendini aç bırakmamam lazım
Yok maalesef
Dahiliyeye git evet cok dusuk
Pazartesi gidecegim insallah randevu bulabilirsem
Gecmis olsun
diyabet belirtisi olabilir
Ben oyle fazla tatli tuketebilen birisi de degilim ki
tatlıdan olmaz ki üzüntü stres te yol açar
42 aşırı düşük bi değer doktorunu dinle
Bayılmadın mı
Asiri terliyordum baya bir halsizdim alnimdan su gibi terler akiyordu zor durdum bir tık
İki çay şekeri at ağzına öyle durumlarda em hemen kana karışır ihmal etme olmadık yerde düşersin
Tatli seyler de yemistim o sabah ama genelde pek sevmem o tarz seyleri
Tatlı yemekle alakalı değil şeker hastalığı bir tür bozukluk işte
Yine de tahlille oynuyordu yedigim zaman. O yuzden dedim. Ama hic yuksek ciktigini gormedim ben seker degerlerimin.
Neden gizli