Sağlık Arkadaşlar bir bakar mısınız diyet ile ilgili? ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Dün diyette olduğum halde biraz fazla yediğim için bugün az besldndim.1 öğün yedim ve en son saat 12 de yedim. O saatten beri bir şey yemedim ama şimdi çok acıktım. Ama bu saatten sonra da yersem yarına şişkinlik yapar ne yapacağım Güncellemeler1 yıl Guncrll Arkadaşlar bir bakar mısınız diyet ile ilgili? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Şişmanlatmayan, göbek yapmayan şeyler yiyebilirsin. sebze, et gibi şeyler ye bence. hamur işi ve tatlıya hiç yaklaşma. 1 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 327 cevap paylaştı. Boy kilo kaç 1 13 Yorumla ysecaan_0 1 yıl 164 60 Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Biraz balık etli gibisin sanırım. Belli bir saatten sonra yememeni tavsiye ederim. Şişkinlik yapar, rahatsız eder uyutmaz kilo yapar Yorumla ysecaan_0 1 yıl Evet saat 15.00 dan sonra yemiyorum Yorumla ZaruRi_ 1 yıl 15 biraz erken değil mi Yorumla ysecaan_0 1 yıl Evet ama o şekilde 4 kilo verdim😅 Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Ben de son bir ayda 5 kilo verdim ama o kadar erken bırakmadım. Gerçi ben doğru dürüst bir şey yemedim çalıştım ayrıca Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Ne kadar sürede verdin kiloları Yorumla ysecaan_0 1 yıl 1 ayda verdim 4 kiloyu Yorumla ysecaan_0 1 yıl Şimdi 60 ile 59 arasındayım vermeye devam ediyorum Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Dediğim gibi balık etli bir yapın mı var Yorumla ysecaan_0 1 yıl Karın Bolgem dışında yağlı bir bölgem yok Yorumla ysecaan_0 1 yıl orada da hafif bir göbek var ama eriyor çok az kaldı Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Merak ettim vücut tipini Yorumla
bastien99 Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Dayan bacım yemeee 0 1 Yorumla ysecaan_0 1 yıl Tamam bacım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şişmanlatmayan, göbek yapmayan şeyler yiyebilirsin. sebze, et gibi şeyler ye bence. hamur işi ve tatlıya hiç yaklaşma.
Boy kilo kaç
164 60
Biraz balık etli gibisin sanırım. Belli bir saatten sonra yememeni tavsiye ederim. Şişkinlik yapar, rahatsız eder uyutmaz kilo yapar
Evet saat 15.00 dan sonra yemiyorum
15 biraz erken değil mi
Evet ama o şekilde 4 kilo verdim😅
Ben de son bir ayda 5 kilo verdim ama o kadar erken bırakmadım. Gerçi ben doğru dürüst bir şey yemedim çalıştım ayrıca
Ne kadar sürede verdin kiloları
1 ayda verdim 4 kiloyu
Şimdi 60 ile 59 arasındayım vermeye devam ediyorum
Dediğim gibi balık etli bir yapın mı var
Karın Bolgem dışında yağlı bir bölgem yok
orada da hafif bir göbek var ama eriyor çok az kaldı
Merak ettim vücut tipini
Dayan bacım yemeee
Tamam bacım
Salata ye