Sevgilimle 4 yıldır beraberiz bugün ben hastaneye gidiyorum dedim e devlet şifrem onda da olduğu için açıp bakmış kimden kaptın deyip duruyor kendiside hemşire olduğu için yalan söyleme şansım yok direk anlar ne yapacağım bilmiyorum bundan 2 ay önce ukraynalı bir kadınla ilişkim olmuştu büyük ihtimalle ondan geçti bana
Güncellemeler
1 yıl
Sizce yalan mı söyleyim yoksa herşeyi açık açık anlatayım mı
Kan tahlilimde bel soğukluğu çıktı sevgilim gördü mesaj atıp duruyor kimden kaptın diye?
Diş hekimliğinde okuyorum bulaşıcı hastalık taşıyan hastaları biliyoruz bunun yanında doğduğumdan beri hastanedeyim annem hastanede çalıştığı için. Bölümler ve isleyisleri hakkında bilgim var gerekirse durumu aşarsa profu da bulurum yani
Tamam hadi diyelim bir hasta geldi muayene edeceksin hastanın dilinde boğazında kabarcıklar var aft oluşmuş cinsel yolla da bulaşmış olabilir başka bir şeyden dolayı da olabilir bunu nereden bileceksin
Aftin ya da lezyonun oluşum yeri ve şekline göre sınır belirginligine göre ya da hastanın dışardan görünüşüne göre ihtimalleri var buna oral diagnoz denir. Hastanın şişen lenflerine göre de anlayabilirsin. Seni aşan durum olursa ilgili tıp hekimine konsülte edersin. Hematoloji uzmanı olur patoloji uzmanı olur (biyopsi).
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yalan söyleyemezsin hemşireye bu saatten sonra kaçışın yok ayrılır muhtemelen
Ayrılmaz ya zannetmiyorum
Ben biraz yarım akıllıyım o da biliyor bunu affeder
Napicak 4 yıl içinde aldatmissin kadını devam mı edecek. İyi olmuş ama sevgilim olursa ben de bakicam kan tahlillerine
Kan tahlillerine baksan ne fark eder ki kan verince doktor isterse cinsel yolla bulaşan hastalıklara bakılır yoksa bakılmaz hepsi temiz gelir
Kendim saglikciyim doğdum büyüdüm hastanedeyim merak etme neye nerden bakılır bilirim
Ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar ile ilgili 50-60 tane tetkik var hangisi olduğu bilinmez
Sen bilemezsin biz biliriz işimiz o
Nesin ki en fazla hemşiresindir yani enfeksiyon hastalıkları alanında prof dr musun
Bende bu hemşirelerin doktorculuk oynamasına anlam veremiyorum paramedikler valla hemşireden daha çok şey biliyor
Diş hekimliğinde okuyorum bulaşıcı hastalık taşıyan hastaları biliyoruz bunun yanında doğduğumdan beri hastanedeyim annem hastanede çalıştığı için. Bölümler ve isleyisleri hakkında bilgim var gerekirse durumu aşarsa profu da bulurum yani
Tıp dersi alıyoruz yani biz de
Tamam hadi diyelim bir hasta geldi muayene edeceksin hastanın dilinde boğazında kabarcıklar var aft oluşmuş cinsel yolla da bulaşmış olabilir başka bir şeyden dolayı da olabilir bunu nereden bileceksin
Aftin ya da lezyonun oluşum yeri ve şekline göre sınır belirginligine göre ya da hastanın dışardan görünüşüne göre ihtimalleri var buna oral diagnoz denir. Hastanın şişen lenflerine göre de anlayabilirsin. Seni aşan durum olursa ilgili tıp hekimine konsülte edersin. Hematoloji uzmanı olur patoloji uzmanı olur (biyopsi).
Yani uzun lafın kısası düzgünce açıkla kaçışın yok yani hemsireden
İyi olmuş
Sg
Sende