sağ göz şaşı sol kulakla işitme engeliyle doğdum tembel kafası çalışmayan ders anlamayan bir öğrenciydim nitekim öyle oldu liseyi 16 yaşında bıraktım. üniversite hayatı kurulacak arkadaşlık sevgiler de böylece başlamadan yok olmuş oldu. eve kapandım bilgisayar oynamaya başladım rahmetli babam fakir ve cahil bir insandı bana sorumluluklarımı hatırlatmadı zamanla artık yatmak kalkmak yemek yemek bilgisayar oynamak daha kolay gelmeye başladı nitekim öyle oldu bilgisayar beni yuttu o gün bugündür 12 yıldır 2012 den beri hala aynı şeyi yaşıyorum bilgisayar bağımlısı oldum çok kilo aldım midem genişledi sürekli susuyor ve acıkıyor şekerim tansiyonum diyabetim çıktı dişlerimi fırçalamadım her gün kola içtiğim için kaybettim saçım iğrenç bir şekilde kıvırcık şekil almıyor sesim bir çocuk gibi ince ve kötü bir kulakla duyup bir gözle görüyorum boyum kısa vücudum kilo yüzünden beyaz çatlaklarla dolu. ve hiç bir zaman çalışmadım çünkü lise terkim aldığım parayı işi kendimi her zaman küçümsüyeceğim sorumluluk gözümü korkutuyor kendi sorumluluğumu bile alamadım birey ve özgür olamıyorum hiç arkadaşım yok dışarı uzun yıllardır çıkamıyorum hiç bir hayal kuramıyorum odamdan evden başka gidecek yer yok sanki. üstelik bilgisayarda ünlü bir kızı da kafayı takmış bulunmaktayım bir erkekle görürsem evlendiğini felan duramam gibi geliyor. kendi hayatım yok mecburen başkalarının hayatını izliyorum diğerleri gibi sosyal özgürlüğüm birey hissetmek sorumluluk almak felan yok kapana kısılmış hissediyorum sadece yemek yemek bilgisayar oynamak yatmak uyumak için varım kendimi hiç beğenmiyorum diğerleri gibi kendini sevecek hayatı sevecek bir konumum yok ünlü bir kıza da takıntılıyım kendime zarar vermek felan geliyor. Diğerleri gibi hiç bir şey başarmadığım için böyleyim yaşayan ölü oldum depresyondan sanki ancak ölü olarak çıkacak gibiyim 16 yaşından beri böyleyim 28 yaşına geldim. hiç bir hayal amaç hedefim beklentim yok kimseden ve hiç bir şeyden diğerleri gibi kendini seven hayatı olan arabası ehliyeti sevgilisi arkadaşı sosyallikleri olan biri değilim bu yüzden çok hınçlıyım düşmemem gereken bir hayatı yaşamak zorunda kalıyorum ünlü birine de dediğim gibi çok takınlıyım daha çok moralim bozuluyor ne olacak böyle bilmiyorum 12 sene geçti kendimi hiç bir şekilde nereye koyarsam koyayım beğenemicem belli ki , derdim dünyadan büyük valla. hayat sanki bir tek acun ılıcalıya güzel gibi bu dünya benim değil gibi esir hayat yaşıyorum. hayata çok yabancı çok geri çok uzağım zamanında yapılan bir hatanın beynimin ders algılamadığı durumun acısını çekiyorum. abilerimle küsüm bana tek annem bakıyor 66 yaşında o ölse para veren olmayacak marketten bir şey alayım çok çaresizim Allah düşmanımın başına vermesin gerçekden çok zor 12 yıldır hapis hayatı yaşamak derdimi yalnız aynısını yaşayan anlar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Okuduğumda bile içim parçalandı gerçekten Allah yardımcın olsun ne diyeyim bilemiyorum
boş ver böyle iyi benim yerimede yaşayın sosyallik ben böyle mutluyum
Sana sosyallik hayatında başarılar
Bunların farkındasın ve bir şeyler yap artık
Sıkıysa yerimde ol da sen yap
Çok zor değil
Sen öyle san
Yav gerçekten hiç bir şey için geç değil iste ve yap
He he hemen çok güzel oluyordu boyum 2 metre oluyordu sesim kalın oluyordu üniversite gidiyor kendimi seviyor sorumluluk alıyordum
her şey o mu 🙄
Ben kendimi sevmem hayatı sevmem küçümser eziklerim bir istediğim de yok
Olacak 🤌
Özgüven var mı diye sorsana
Artık bir şeyler yaparsan özgüven kazanacaksin
Sanmam bir şey yapsamda kendimi hep küçümseyip eziklicem değişmeyecek pek çok şey var.
Kaç kilosun
96
Ciddi misin
tek derdim kilo olsun
Kilonu ver diğerlerine sıra gelir 🤌
Ver demesi kolay midem obez genişlemiş kola etsiz abur cubursuz doymuyor kola bağımlısıyım. versende diğerlerinin geleceğini sanmıyorum ben kendimi sevmiyorum boy kısa ses çocuk eğitim durumu yok sorumluluk yok tamam mı teşekkür ederim.
Yeter bu kadar konuştuğun 🤨
Böyle konuşmak sana fayda etmez herşeyden önce nasıl konuştuğun önemli olumlu konuş 🤌
hiç olumlu konuşacak durumda değilim ölü toprağı var sağol ben almiyim istesemde hoş sosyallik neyime Hayat sizin bence
Biz de yaşıyoruz bir şeyler ama çabalayarak atlatıyoruz razı gelmiyoruz sende çaba yok çaba şart 🤌
Neyin çabası beklentim umudum hayalim yok kimseden ve hiç bir şeyden
Beklentin olmasın zaten çünkü istediğin şeyler beklemek ile olacak şeyler değil
Hiç bir şey yok kafamda ne çok para ne iş ne okul ne kadın ne arkadaş ne araba ne gezmek hiç bir şeye ilgim yok
Biliyorum ama bir kere o başını bilgisayardan kaldır etrafına bak bir plan yap egzersiz ve sağlıklı beslenmeye başla kitaplar oku inan ki ufkun açılacak
Aksine moralim daha çok bozulacak.
Sen öyle düşünüyorsun ama öyle değil
Öyle değil çünkü sen 12 sene benim gibi kapalı kutu kalmadın
Bu hiç bir şeyi değiştirmez dün dünde kaldı unut gitsin
Hiç özgüvenim yok hiç bir şeye hevesim yok
Bir şeyler başarınca hevesin olacak böyle oturarak bir şey değişmez
bir şeyler başarmaya hevesim yok işte
Bugünden sonra olsun artık
sağol almiyim teşekkürler Sosyallik tam size göre zira ben taşıma zaten teşebbüs edemiyorum
Pişman olacaksın ben soyliyim rica ederim 😊