Güncellemeler
1 yıl
15-16yken weed içiyprdum şimdi her ne buluyorsam alıyorum hayatım düzgün olsa bile ben sanırkm bağımlıyım coke ve md ve ket ve mmc alıyprum
En fazla 1 hafta kullanmadan durabiliyorum ama çabuk tekrar düşüyorum
sevgilimden bugün bu yüzden ayrıldım, kullanmamı istemiyordu benfe onu sevdiğim için bırakmıştım ama bugün öok çok değişik bir kafadaydım ona kaba davrandım ama o hala bana yazıyor seni hala seviyorum bağımlısın ve sana bu yüzden kızmayacağım diyor tekrar konuşmaya başladık
1 senedir uyş kullanıyorum 18de başladım 19um 15-16yken weed içiyordum sadece
sanırın erkek arkadaşım haklı bağımlıyım, bit senedir kendim gibi değilim yaşadığımı bile bilmiyorum herkes değiştiğimi söylüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerekirse Amt e git kendin bas vur birakmayi dene. Hem suclu da saylmazsin kendi isteginle birakma basvurusu ydparsan.
kızım yazık etmesene kendine niye zehirliyorsun kendini değer mi
kendini hemen bir hastaneye yatır ve zihnini yönet madde çok kötü bir sey inan buna iler de çok pişman olucaksın.
Bunlara parayı nasıl bukuyorsun
Arkadaşlarım var bedava veriyorlar
Onlar vermezse ne yapacaksın
Çalışıyorum ya da ailemden istiyorum ama daha almayacağım bugün sondu sanırım bilmiyorum
Bence bırak dahada fazlasına pahalı olanına başlarsın para bulamaz hale gelirsin kendini ziyan edersin bulmak için bedenini bile satacak hale gelirsin
O kadar bağımlı değilim
Şimdilik değilsin
Müzik öğretmenimden yardım istesem olur mu artık müziği bıraktım ama o her şeyi biliyor ve ne zaman istersen bana yaz dedi beraber terapiye gideriz dedi çok değiştin dsdi müziğe başladığımda 17 yaşındayxım
Kendini kim iyi hissettirirse ondan yardım iste
Evet ama simdi tatilde rahatsız etmeyecdgin agustosu bekleyeceğim
Sevgilin bu saatte yazmıyor mu sana
Yaziyor
Bn de çikolata bağımlısıyım
İstedigin çokolata olsun babyy 🍫