Merhaba psikiyatriste gittim devlet
Doktorlar tanı tam koyamadı yaygın anksiyete tanısı koydular
Abilfy ilaç yazdılar ilaçı içer içmez direk mutlu oluyorum bardağa su koyup içiyim hemen etki ediyor 10 saniyede sizce neden hemenmi etki eder psikiyatrik ilaçlar yoksa 1-2 gündemi etki eder banamı öyle geliyordur sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Selam
Psikiyatrik ilaçlar hemen etki etmez, düzenli içmeye başladığında etki eder.
ben sanki içer içmez mutlu oluyorum gibi psikolojik galba beynim beni kandırıyor
Sen ona kendini şartlamışsın beynini buna inandırmışsın o yüzden
olabilir evet
İlacı içmeden önce duygusal mutsuz biriyim içtikten sonra aşırı mutlu
Öncelikle geçmiş olsun hangi şikayetle doktora gitmistin kendimde şüpheleniyorum da biraz bahseder misin
Depresyon sessizlik
İlaca göre değişir
Abilfy kullanıyorum hemen etki edermi
Abilfy antipsikotik diye biliyorum hemen etki eder.
bazıları hemen etki etmez diyorda bardağa suyu koyup ilacı içer içmez sanki birden mutlu oluyorum
Bende depresyon olabilir ondan yazdı doktor lise mezunuyum ve işsizim
Bunu en iyi sen hissedersin zaten bide doktorun sana söylemedi mi ne kadar sğrede etki edeceğini
Geçmiş olsun bende citoles kullanıyorum bir ayda ancak etki ediyor
Citoles neden kullanıyorsun sanada geçmiş olsun ya bilmiyorum ilacı içer içmez çok mutlu biri oluyorum bardağa su koyup içer içmez anında etki ediyor yok demedi doktor
Anksiyete ve panik ataktan ötürü kullanıyorum doktor bana söylemişti mesela uzun zaman sonra etki eder diye
Evet abilfy antipsikotik ve antidepresan çogu tedavi için kullanılıyor ben bardağa su koyup içer içmez rahatlıyorum sizce beynimin bana bir oyunumu bu durum yoksa hemenmi etki ediyor
Lise mezunuyum işsizim o yüzden yazıldı ilaç bana birde eski basketbolcuyum U21 de yaş 18 bu arada basketi sporuda bıraktım mutsuzluktan dolayı ondan kullanıyorum ilacı boyum 2.22 başarılı bir basketbol oyuncusuydum
Doktorum bana kilo almam için antipsikotik yazmıştı içer içmez etkisini gördüm ama bende olumsuz etkileri oldu ve bıraktım kkısacaı hemen etki ediyor
Hemen erki etmez
ben sanki içer içmez mutlu oluyorum gibi psikolojik galba beynim beni kandırıyor
Doktor bana bir hafta demişti
Olabilir