Göğsünün daraldığını biliyoruz?

merhabalar, öncelikle doktora gitmem ve ilac icmem gerektiginin farkında olduğum halde kendi cabalarimla, ilacsiz ve doktorsuz cözmek istedigim icin ve bir nebzede olsa bunlari yazarken farkli seyler düsünüp kendimi rahatlatmak icin burdayim. cocuklugum cok cok güzel gecti, ama cok özgüvensiz korkak bir insandim, bahsettigim ilkokul yillari.. neredeyse 4 sene annemsiz okula gitmedim anlayacaginiz ana kuzusu büyütüldüm. ortaokula geçince açıldım özgüven geldi, kız arkadaslarim vardi, iyi futbol oynuyordum gibi gibi ufak tefek şeyler bile beni gayet mutlu ediyordu, ama ailem yüzünden cok takıntılı bir hale büründüm. ailem her olayi kafasina takip büyütür. liseye geçtigimde cok kiloluydum bunun yüzünden özgüvensizlestim ve kafaya takmaya başladım, asla dislanmadim ya da alay konusu olmadim hatta cok fazla arkadasim vardi 9. sınıfım ve 130 kiloyum. dislanmiyordum ama arkadaslarimin sakalarina aliniyordum 1-2 gün o sakalar benim beynimden cikmiyordu. neyse 4 sene bu sekilde geçti tabi o süre içinde cok yakin bir kiz arkadasim oldu kardesim gibi görebilecegim. bi insan yakin arkadasi 10 dakika yazmasa kafaya takip 80 tane olay düsünürmü? ben düsünüyordum. beni sevmiyormu, zorlami benle arkadaslik yapiyor vs. neyse bunlarda 1-2 gün takip unuttugum şeyler idi. sonra covid oldum zaten o dönem psikolojikmen nefes darligi vs yasamaya baslamistim tam düzeldim derken canim kadar sevdigim anneannemi kaybettim. toparlamak için işe girdim ve gerçekten iyiydim. kafam dagiliyordu, aklima bişey gelmiyordu, para kazaniyordum alisveris, eğlenmeye vakit ayiriyordum gibi gibi. ama halen özgüvenimi kazanamayip sanaldan flörtlesip asla date gerçeklestiremiyordum. o dönem bi de cok büyük bi trafik kazasi yasadik cok sükür burnum bile kanamadan ciktik oradan ama psikolojikmen bi süre arabaya binemedim. haa atlamisim ben lise sonda 150 kilo olmustum, pandemi sagolsun 6 ayda 110 kilolara düştüm. neyse bi gün dogum günüm egleniyoruz ediyoruz ertesi gün fotograflarda videolarda görüyorum ki herkes gömlek pantalon 15 kişi oturdugumuz masasa 10 kişi çift ve ben kendi dogum günümde esofman sweat tarzi. dedim kendime kilo vermem lazim 2 ayda 20 kilo verdim 90 kiloya geldim tabi o kiloyu verince daha tak diye özgüven parlamaya basladi. giydigim yakisiyor cünkü istedigimi alabiliyorum ve insanlarla göz göze gelebiliyorum cünkü kendime geldim. neyse ağalar bi kizla tanistim kuzenimin arkadasi, kizin az cok ne oldugunu anlatti flörtöz kimseyle ciddi iliski yapmaz dedi bende tamam dedim sorun yok görüsürüz belki fikri değişir kafasindayim ( iyimserligime bak ) 3 hafta bi iliskimiz oldu kizin ne oldugunu bile bile tanistim kizin yaninda agladim birbirimize iyi gelelim gibisinden, lan kizin ne oldugunu bile bile ne iyiligi? neyse deprem dönemi ayrıldim 2 gün sonra yardim icin gönüllü oldum bir yerde arkadaslarim felan herkes var, bir kiz benden hoslanmis flörtlesmete basladim ( 3 gün önce baska kiza agliyordum ) neyse diger
++++ yorumlarda devami
Göğsünün daraldığını biliyoruz?