Lazerle biraz azaldı ama ince ince çıkmaya başladılar bu beni rahatsız ediyor jilet kullansam kalınlaştirir ağda lazer yaptırmamak gerekiyor çünkü zoretanin vücudu hassaslastiriyor tras makinesi gibi bir şey kullansam olur mu ki
Lazerle biraz azaldı ama ince ince çıkmaya başladılar bu beni rahatsız ediyor jilet kullansam kalınlaştirir ağda lazer yaptırmamak gerekiyor çünkü zoretanin vücudu hassaslastiriyor tras makinesi gibi bir şey kullansam olur mu ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tıraş makinesiyle jiletin ne farkı var bacım
Aynı mı çıkarır
bence evet. erkeklerin kimisi tıraş makinesi kimi jilet kullanıyo ve sakal aynı şekilde çıkmıyor mu? epilatör kullanmak da mı yasak?
Epilator yasak değil de kökten aldığı için lazer boşa gitmiş olacak ama zoretanin daha birkaç ay kullanacağım bıraktıktan sonra da 6 ay vücuttan atilasaya lazer yaptırmamak gerekiyor o zamana kadar zaten lazer boşa mı gider bilmiyorum ki epilator ile tras makinesi arasında kaldım
ya şöyle lazer zaten tam bitirmiyor illaki çıkacak bi yerden sonra ama bence jilet iyi ya hızlı zahmetsiz temiz djkdkd
Lazerden sonra koltuk altı incecik çıkmaya başladı beni o çok rahatsız ediyor onun dışında kol ve bacak çok seyrek şu an almaya gerek yok jilet kullandığım zaman çok kalın çıkıyordu çok rahatsız ediyordu acaba sadece koltuk altına epilator mü kullansam
bu ilaç ne için yan etkisi falan nedir tam olarak?
Zoretanin isotretinoin türevi bir ilaç sivilcelere kesin çözüm cildi hassaslastiriyor o yüzden dikkat etmek gerekiyor duş jeli mi şampuanımi bile değiştirdim hassas ciltler için olan ürünleri kullanıyorum bir süre dikkat etmem gerekiyor tedavi bitene kadar
hassas ciltler için tüylerde ne öneriliyor peki
Ben bu hassaslastiran ilacı kullanmadan önce de cildim hassas olduğu için ağda beni tahriş ediyordu acaba ben mi yapamıyorum dedim kuaföre gittim o da cildimi tahriş etti tüy dökücü desen bir sürü kimyasal var içinde cildime hiç sürmem jiletin de kullanımına dikkat etmek gerekiyor yoksa tahriş ediyor ama epilator bana daha iyi bir seçenek gibi geliyor
aynen epilatör ya da kullan at jiletleri deneyebilirsin
Evet en iyisi o gibi teşekkür ederim
rica ederim geçmiş olsun kolay gelsin iyi geceler 🌸🌸
Alma boş ver
Kıllı kıllı duramam
Bacı ikiside aynı zaten