Sağlık Halıya uzanınca belimle sırtım arasına elim girecek kadar boşluk kalıyor bu normal mi? etipof Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Neden böyle sizde de böyle mi Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar komposto yapmasını bilen var mı Halıya uzanınca belimle sırtım arasına elim girecek kadar boşluk kalıyor bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 793 cevap paylaştı. Fiziğin güzel ondan kalçalar orantılı olması gereken bu zaten dümdüz olmaz 0 3 Yorumla Sitemkarım 1 yıl Kaynat hafif şeker at oldu bitti Yorumla etipof 1 yıl Kaynamadan önce şeker atsam olur mu Yorumla Sitemkarım 1 yıl meyvelerin şekerli su ile kaynatılması şeklinde hazırlanan bir tatlı türüdür. Su meyve ve şeker beraber konup kaynatılacak Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Geniş kalçan var muhtemelen, ondandır ve bence güzel normal bir olay 0 0 Yorumla
ChristianGray Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Fiziğinle alakalı iyi bişe 0 2 Yorumla etipof 1 yıl İyi mi yani Yorumla ChristianGray 1 yıl Bence iyi Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Evet normal tabi ama fazlası lordoz demek 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl benim de giriyor sanki yeni kita kesfettin normal 0 0 Yorumla
shadow0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Alta yastık koyup... ooof offf tadından yenmez 0 0 Yorumla
renkli_bukalemun Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kalça büyükse ondan kaynaklı olabilir 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yok benimki keşkül gibi yayılıyor halıya. 0 0 Yorumla
Happymeal16 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Normal kalça büyük sanırım ondan mj 0 2 Yorumla etipof 1 yıl Evet Yorumla Happymeal16 1 yıl Bu harika ama ya sence profilde nasılim irilik iyi mj Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Evet normal 0 1 Yorumla Richardgör 1 yıl Benim jarım ne kompostadan😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl işte estetik vücut 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ince bel, büyük basen ve göğüs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Fiziğin güzel ondan kalçalar orantılı olması gereken bu zaten dümdüz olmaz
Kaynat hafif şeker at oldu bitti
Kaynamadan önce şeker atsam olur mu
meyvelerin şekerli su ile kaynatılması şeklinde hazırlanan bir tatlı türüdür.
Su meyve ve şeker beraber konup kaynatılacak
Geniş kalçan var muhtemelen, ondandır ve bence güzel normal bir olay
Fiziğinle alakalı iyi bişe
İyi mi yani
Bence iyi
Boş yapma çılgın bakire
Evet normal tabi ama fazlası lordoz demek
benim de giriyor sanki yeni kita kesfettin normal
Alta yastık koyup... ooof offf tadından yenmez
Kalça büyükse ondan kaynaklı olabilir
Yok benimki keşkül gibi yayılıyor halıya.
Normal kalça büyük sanırım ondan mj
Evet
Bu harika ama ya sence profilde nasılim irilik iyi mj
Kalça büyük gibi
Çukur bel bayılırım
Evet normal
Benim jarım ne kompostadan😅
işte estetik vücut
ince bel, büyük basen ve göğüs
Değil.
Popon büyük demekki
Gtün büyükse normal