Mevsimsel geçişlere, grzeksel, aptlsal ve dengesizsel insanlara alerjim var. Bir de çok domates yediğim zaman mahvoluyor fiçudum🥲😭

Mevsimsel geçişlere, grzeksel, aptlsal ve dengesizsel insanlara alerjim var. Bir de çok domates yediğim zaman mahvoluyor fiçudum🥲😭

Bir ara dudağıma kadar balok balon şişiyordum hala fotolarını gördükçe fena oluyorum
Bişeylere alerjim var ama neye ne tepkim var bilmiyorum kanda çıkmadı ilaçlarla geçiştirdim
Kız biz niye böyle hassasız😅 grçmiş olsun🥲🥰
Bilmiyorummm çok fenayız jdmdjs bir kremi vardı rahatlatıyordu bulursam atayım sana onu doktora yazdırırsın
Eğer ki yazarsan çok memnun olurum🥰
Ayy buldum galerim çöplük benim jdmdksmkd
Ectopix %01
15 günde sadece 3 kere kullanabiliyosun sonra ara veriyosun falan tam hatırlamıyorum alırken eczacıya sor muhakkak
Çokkk teşekkür ederim bir tanesin yarın nöbetçi bulur sorar alırım inşallah teşekkür ediyorum çok💝🥰💃
Rica ederim 🌸 doktor kontrolünde olursa daha uygun olur reçetesiz satışı olmayabilir
Doktor allerset falan yazmadı mı düzenli kullansan
Doktora gitmedim henüz iki yıl önce gittiğimde aslında ilaç başlamıştım ama ismini bile hatırlamıyorum hastane işleri çok alengirli hiç sevemiyorum ama gideceğim inşallah.🤘🏻
iğrenç bir durum, o kadar fazla şeye alerjim var ki ilaçsız gün içinde ayakta kalamıyorum. polen, arı, ot, ev tozu, kedi, köpek, fındık, havuç, muz ve belki de bilmediklerim...
Cevap
18Cevap
Çok geçmiş olsun, kötü bir durum ya. Bende yok.
Evet polen alerjim var sadece
Akar ev tozu, yün, toz, polen daha var yazmaya üşendim xkvmdkvk
Geçmiş olsun polen başlı başına bir bela zaten
Muz yediğimde gırtlağım kaşınıyor çok fena.. geçen ninenin bahçesinde bir böcekten ya da ottan ağaçtan mı oldu sana acaba
Ninemin bahçesini nereden hatırladın pattadanak bir haftayı geçti orası yok yahu iki gündür domates ve salçaya abandık ondan🥲
Hayret genelde yorumlarımı beğenmezdin bu sefer ılımlı bir cevap vermişsin... abandın demek :)) aklıma düğün öncesi yer sofrasında bir tepsi salçalı yemeğe bütün ekmeği bandıran gelin reels ı geldi 😀😀
Pişman oldum şu an verdiğim cevaba demek ki anormal anormal yorumlar yapıyorsun ben kimseye sert cevap vermem çünkü🤪😂😂😂
Anormal yorumlar yapmıyorum sadece ninenin bahçesinde ayağının toprağa basıp basmamasıyla alakalı planlarım vardı hepsi bu :))
Okey hatırladım yorumu en son topuğuna sıkıyordum sjsnsjshshhsjdjjdjdjsjdj
Kurşuna bir konum atayım mı halen gelmedi... bende sana kahve gönderecektim ama tehditlerinden sonra bol domatesli menemen ile kahvaltı teklif edicem heralde
Tahtalı köy de ziyaret edersin artık yasemin al gel bari çok seviyorum sjxjsjz
Peki olur sana bir fincan yasemin çayı ve fincan altlığındada yaseminler :))
Yok ben senin topuklarından vurmaya ant içtim
Ya tamam al vur Nalet gelsin ninenin bağ evindede bakarsın artık iyileşene kadar
Ben niye bakayım sana pattadanak kendime zor bakıyorum 🥲
Bağda bahçede gayet başarılıydın domatesi sıksan salçasını çıkarırsın kendinede banada bakarsın bende sana iyi niyetimi göstermek için ayaklanınca meyveli yaş pasta yaparım
Allah senin iyi niyetinden bütün kızları sakınsın double amin ajzjszj
naptım şimdi? suçumu söyler misin ya da nerede neyimi gördün... topuğuda feda ettim daha napayım :)
Benim için sevdiğim hariç bütün erkekler şüpheli konumda patradank abi sen bana bakma yani🥲🕺💃 o kadar muhabbettin hatrına bir kavanoz salça yollayayım barii
gönder gelsin makarnaya koyarız
Evet benimde dometes suyu senin kolunun aynı yerinden banada alarji yapıyor. Kaşıntı yanma falan kötü oluyor.
Maalesef güneşe, toza, polene var. Şimdi yaz olduğu için güneş kremi olmadan dışarı çıkmıyorum yoksa yaralar...
Olmaz mı tozlara, kediye var
Hemde bir hayvan sever olarak :(
Hayatın cilvesi
Evde hasta oldum mu 1 ay iyileşmezdim annem bana kızardı iyilesemiyorsun kendine bakmıyorsun diye tepemde kediler geziyor diyeymis 🤣🤣
Sana da geçmiş olsun
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun.🙃🥹
Hiçbir şeye alerjim yok çok mutluyum canım genlerim :)
Trafik kurallarını hiçe sayanlara alerjim var ve bu özellikle yaz dönemi artıyor ilacı nedir bilmiyorum
Arkadan yapıştır bir tane
Yok yapamam araçta cocuk olur kadın olur kiyamam
Çok kötü olmuş geçmiş olsun fazla kaşıma daha da artar
Sağol
Güneş alerjim var uzun süre kalinca kaşınmaya başlıyorum
Tam 18 tane alerjim var.
Aşırı uzun bir liste
alerji fobi Yok şükür.
Geçmiş olsun 🌷😕 noldu sana
Nanaylara geldik alamanyalı. İki gündür domates çok yedim de ondan🫠
Yemeklerdeki domates? Ketçap falan da mı yapıyor?
Salça vesaire
Evet evet çok salçalı yemekler dokunuyor zaten ketçap, mayonez gibi ağır sosları sivilce yapıyor diye tüketmiyorum sjxnsj
Alerşi olmuşsun
Ne yazık ki…Bir de delicesine kaşınıyor ki sorma🥲
Tümden geberme işlemi başarıyla sonuçlanmıştır sndjsn
Deneyeyim o zaman akzja
Var , sardalye ve nikel alerjim var
ürtiker gibi ne bu ya
Egzama gibi oluyor maalesef
Patlıcana alerjim olduğu için yiyemiyorum
Reçeli çok güzel oluyor bir efsane kaçırıyorsun yazık
var ama neye var bilmiyorum
Şöyle bir gözlerini kıs üç dk düşün
Benim glutene var ühüğğğğğ
Hmm bir ortak noktamız var aşkom💅🥲
🥹🥹🥹
Toprağa alerjim var.
Hayır yok
Güneş alerjim var
Yokk
Benim yok
Yoktur
Meaşiallah
İki Şakirin kankasi jsjs geldi mi seninki.
Geçmiş olsun bu arada
İki ne klavyesini de.. ooo yazıyorum iki oluyor
Dolapdere klavyeyi kınıyorum
🤦
ahhbuklavye
Kajsjsj sus sus😒
Şakir sorunu yeni görüdm bende sana soracaktım gelmedi daha ya valla gözlerim yollarda kız şakir bunu görüyorsan eğer küstüm sana ajnsns
Git yanina.. hem gezmiş olursun jsjs
Gideceğim inşallah İzmir’e 😄
Taam işte selamımı gezmiş olun fena mı.. selamımı de süle
Var evet
Neye işte
Sıcağa alerjim var
Acı biberefe alerjim var
Hassas erkek amaaaan düşmanımdan bile ırak olsun. Kızlar @askeriimuhendissss engelleyin
Ne yapalım hastalık yahuuu
Geçmiş olsun
Eyw kabuğun sakızı
Canımsııın
Ay hoşt ulan
Isırırım baaaak
Çocuk sus
Benim hiçbir şeye alerjim yok sanırım 😅
alerji tedavisi var
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?