Sağlık Kahve içmek, metebolizma hızını arttırır mı? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Selamlar💫Metebolizman ne durumda, kahvenin yararı var mı sence? Kahve içmek, metebolizma hızını arttırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Evet arttırıyor tabi ki de 0 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Alakası var mı bilmiyorum ama sevdiğim için tüketiyorum ben 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kahve metabolizmayı kesinlikle dinamik tutar, hızlandırır. 1 0 Yorumla
Okan_evl_ist Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Son tıbbi çalışmalara göre yararı var. Yağ yakımını artırıyor kalbi koruyor 1 0 Yorumla
Mrvedkr98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Günde 3 fincan iciyorum benim kupkuru olmam lazımdı😂 0 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı. Sanmıyorum yaa o kadar içiyorum hani bana mısın demiyor 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. Kahve içmeyi pek sevmiyorum yani alışamadım onçin bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Metabolizma genetiktir. Beslenme tarzıyla hızlandırmak mümkün yani kilo vermek içinse 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Sağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet attırıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Arttirir yaninda bide cigaran varsa tuvalete cikmaktan duramazsin 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Var diyorlar ama ben her türlü içiyorum zaten 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet ama fazlası da selülit yapıyor 0 0 Yorumla
CaNRaS Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 37% 1 yıl Daha çok böbrek taşı oluşumu oldu bende 0 2 Yorumla Alpp035 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla CaNRaS 1 yıl Eywallah Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Evet arttırır 0 0 Yorumla
akuşali3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Evet artırır aslında sabahları daha çok etki yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet arttırıyor tabi ki de
Alakası var mı bilmiyorum ama sevdiğim için tüketiyorum ben
Kahve metabolizmayı kesinlikle dinamik tutar, hızlandırır.
Son tıbbi çalışmalara göre yararı var. Yağ yakımını artırıyor kalbi koruyor
Günde 3 fincan iciyorum benim kupkuru olmam lazımdı😂
Sanmıyorum yaa o kadar içiyorum hani bana mısın demiyor
Kahve içmeyi pek sevmiyorum yani alışamadım onçin bilmiyorum
Metabolizma genetiktir. Beslenme tarzıyla hızlandırmak mümkün yani kilo vermek içinse
Evet var kilo vermeye yardımcı olur.
Evet attırıyor
Beni etkilemiyor galiba 🙄
Türk kahvesi için öyle diyorlar
Arttirir yaninda bide cigaran varsa tuvalete cikmaktan duramazsin
Var diyorlar ama ben her türlü içiyorum zaten
Evet ama fazlası da selülit yapıyor
Sanmıyorum ama içerim neredeyse hergün
Daha çok böbrek taşı oluşumu oldu bende
Geçmiş olsun
Eywallah
Attırır