Ödemli olabilirsin veya kas yerine yağdan kilo alıyor sıkılaşma ve hafif egzersizler tercih et bazen erkek seviye spor kadınlara iyi gelmiyor. Hafif egzersizler ve sıkılaşma programlarıyla istediğin fiziğe daha kolay ulaşırsın daha fazla kilo vermeyi hedefleme vücut şekillendirmek olsun hedefin.
Bence 49 kilo az hayatım. Ben 170'im 58 kiloyum tam orantılı gözüküyor. Senin de 50-52 kilo arasında daha hatlarına uygun gözükeceğini düşünüyorum. Kilo vermekten ziyade doğru şekilde alarak kaslarını ve hatlarını daha iyi gösterebileceğini düşünüyorum.
Seni en iyi ben anlarım bende 160 44 kiloyum niyetim 48 49 olmak fazla kilo balıketli olmayı sevmiyorum ama herkes 50 52 kiloda hemfikir. 50 52 kilonun daha ideal olduğunu daha çok almam gerektiğini söylüyor yine de ben 48 49 da bırakmayı düşünüyorum obez gibi kalın kol balın bacak kalın bel istemiyorum.
Bence kilon iyi eger balıket sevmiyorsan daha fazla alma derim. şu an zayıf ve fitsin.
Merhaba gayet güzelsin fakat sanırım biraz vücudunun şekilsiz olduğunu düşünüyor olmalısin bunuda evde yapacağın basit uygulamalar ve aktiviteler ile güzel bir form kavuşacağına eminim
Ben de 1.60 im 56 kg yim ama zayıf duruyorum bence bana kalsa 60 olmak istiyorum 49 kg ye göre kilolu duruyorsun ya bu ne biçim 49 kg🤣emin misin 49 olduguna
abla zaten bir deri bir kemik kalmışsin dahada kilo alman lazım sen kilo verme işini takıntı yapmişsin o yüzden istediğin gibi olamadığını düşünüyorsun psikologa gidersen iyi olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kilolu falan görünmüyorsun… nasılım sorusu sorma bir daha… çok sağlıklı değil!