Bence bir emzik. Ya da bir hava atma aracı. Yoksa bu kadar zararlı bir şeyi aklı başında kimse kullanmaz bence.
Soruya isim babası @Fearlesgirll e teşekkürler ✌️🤭
#TersySoruyor
Soruya isim babası @Fearlesgirll e teşekkürler ✌️🤭
#TersySoruyor
Ricalar 💫
Ya benim için sırf inat valla :D hodri meydan tekrar paket alırsa birlikte bitiricez :D Ama gerçekten çok zararlı, berbat bir tadı ve kokusu var hiç bir şekilde keyifle içilmesini mantığım almıyor. Kokusu bile nefesimi kesebiliyor bazen
Bırakamayan kişilerin kendini kontrol etme durumu birazcık az olabilir
her birinin sigaraya başlama sebebi farklıdır ama genel olarak zayıf anlarında başlıyor insanlar sigaraya. irade sigaraya başlarken değil bırakırken etkili oluyor. iradesi güçlü olan bırakıyor. zayıf olanlar ise devam ediyor. sigara tamamen saçmalık. keşke hiç kimse başlamasa.
Hayır alakası yoktur. sigara içiyorum çünkü bana çok iyi geliyor Stresi azaltıyor. istediğim zaman bırakabilirim. ama her şeyin sonucu bedeli var. bırakırsam mesela daha stresli ya da bunalmış hissederim. ya da daha gergin oluyorum. sağlık karşılığında zevk alıyoruz işte.
Dürüst olayım lisenin başında havalı olduğunu düşündüğüm için başlamıştım
Cevap
5Cevap
bir insan sigara gibi kötü kokan, sağlığa zararlı ve çoğu zaman seni esir eden bir şeyi birde üzerine para verip neden kullanır.
Sarhoşken arkadaşımdan bı dal istemiştim ilk defa o gün icmistim bok gibi tadi ya nasıl iciyolarsa igrenc bişey bidaha asla ağzıma surmem, havalı sananlarda genelde ortaokul lise ortası cocuklar
Sigara ile neden hava atılsın ki
Bırakmak isteyip de bırakamıyorsa evet
Alışkanlık diyolar hep ama iş sende bitiyor işte
elbette
Ewet. Alkolde oyle
evet öyleler
Eziktit
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?