Apandisit olabilir mi?

Bir hafta önce çok yedikten sonra bir anda üst karnımda ağrı ve batma yani bıçak saplanıyormus gibi bir agri ortaya cikti ve midem de biraz bulaniyordu ama cok yedigimden oldu bence (genelde ben cok yiyince kusuyorum), ama agri cok siddetli degildi hafifti bi geliyor bi geciyordu, 2 3 gün devam etti sonra geçti, sonrasında birkac gun sonra bu sefer alt karnımda batma benzeri ağrı olmaya basladi ama yine siddetli degildi, 1 gun surdu agrisi gülünce, öksürünce agri oluyordu onun disinda olmuyordu bunun uzerinden de 1 hafta felan gecti, dun kabiz oldum ve baya zorladim kendimi bu gun yine alt karnimda agri olmaya basladi öksürünce, gülünce yani kendimi zorlayinca oluyor agri biraz da belimde agri var, apandisit olsa simdiye patlamaz miydi? Ya da boyle bi gecip tekrar tekrarlar miydi ki? Ve 1 hafta oldu yani baska ne olabilir sizce? Su parmak ucunda kalkip sert sekilde topuga basmayi denedim herhangi bir agri olmadi bende? Bastirinca da bir agri olmuyor gobek deligimin alt caprazinda degil agri, gobek deligimin biraz ustunde ama sag tarafta
Güncellemeler
+1 yıl
Birde 1 yıl önce skolyoz oldugumu öğrendim derecesi düşüktü egzersiz vb. Seyler verdi doktor hicbirini yapmadim derecesi ilerlediyse skolyoz organlara zarar veriyormus felan ondan olabilme ihtimali da var mi sizce? Kan testinde cikar mi ki apandisit olup olmadigi ben yine de pek sanmiyorum apandisit oldugunu, yumurtalik kisti vb olabilir mi acaba adet duzensizligi de var bende
Apandisit olabilir mi?