Arkadaşlar boğazımızın altında gogusumuzun üstünde 2 tane kemik var ya hem solda hem sağda , işte oranın sol tarafında kemik çıkıntısı var sert böyle bildiğin kemik yani. Bu tip boyun boğaz kısımların da şişmesi googlede lenfoma diyor (Google'ın Allah cezasını versin) bendede Google sayesinde anksiyete oluştu son 1 aydır. Lenfoma belirtisi yok gece terlemesi halsizlik yorgunluk kilo kaybı ve lenf bezlerinde şişme yok. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. (Doktora gideceğim yurtdışındayim o yüzden burdan bilgi almak istiyorum bilgisi olan birinden)
Şişlik köprücük kemiğimde değil boğazımızın altında 2 adet sağlı sollu kemik var ya orada sol tarafta şişlik var (ya da kemik çıkıntısı çünkü sert)
BU BENDE EN AZ 5-6 AYDIR VAR HATTA DAHA DA FAZLA OLABİLİR
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lenf bezleri başka sorunlardan dolayıda şişebilir. Üşüme, yorgunluk, vücutta morluklar ve burun kanaması gibi semptonlar yaşadın mı?
Hayır zaten şişen yer lenf bezi değil bence çünkü kemik çıkıntısı gibi sert ve bende 5-6 aydır var daha da fazla olabilir , herhangi bir hastalık belirtim hiç olmadi kanamam da olmadı
Trioid'de şişmiş olabilir guatr hastalığı bir doktora gitsen hepsini garanti olur.
Anladım saol ama şimdi oda sisse 5-6 ayda veya daha da fazla olabilir hiç belirti filan vermez mi ya
Verir ama kafanda takılı kalacağına profesyonel bir fikir daha iyi olmaz mı?
Tabiki öyle gideceğim zaten KBB ye yurtdışında olduğum için böyle soru sorma mecburiyetindeyim. Şişlik kemik gibi sert guatr sisince boğazda yumuşak bir doku gibi olmaz mı , benimki kemik çıkıntısı gibi ellediginde bildiğin kemik. Bendede sağlık anksiyetesi var bildiğin vücudumda hastalık arıyorum
Ya ben troit ten suphelendm kendimde kan testi yapıldı sağlık ocagnda ama değerim normal çıktı ama bende birden zayıflama oldu sonra saçlarda dökülme ellerimde pul pul dökülme oldu istahsizljk var az yiyerek doyuyorm hemen grip deilim ama öksürüyormda troit hızlı çalışıyor gibi çok carpintm oluyor nefes darlığı da oluyor acaba ne olabilir
gece terlemesi ates oksuruk gogus agrisi kusma istahsizlik kilo kaybo yoksa korkma
Saydığın hicbisey yok bende bu şişlik 5-6 aydır var hiç belirtisi de olmadı.
onemsiz bademcik. eya bogaz enfeksiyonu grip gibi onemsiz seylerde bile buyur ama buyuyirsa kork sabitse korkma
Hiç sanmam ama içinin rahat etmesi için bi doktora göstermeni öneririm
olamaz
İnşallah nerden bu kanıya vardın biraz açar mısınız