Balık etli olmak istiyorum göğüsler büyüsün
2 ay
Balık etli olmak istiyorum göğüsler büyüsün
Her insanın vücut tipi farklıdır ve balık etli olmak aslında kişisel algılama ve rahatlıkla ilgilidir. Vücut şeklimizi belirleyen faktörler genetik yapı, yaşam tarzı ve fiziksel aktivitedir. Göğüslerin büyümesi de genellikle genetik ve hormonal faktörlere bağlıdır. Kendinizi sağlıklı ve mutlu hissettiğiniz vücut tipi sizin için en uygun olanıdır.
Balık etli olmak istemeniz güzel bir hedef olabilir ve sağlıklı bir yaşam tarzıyla desteklenirse vücut şeklinizdeki değişikliklerde doğal olarak olabilir. Egzersiz yaparak ve dengeli beslenerek vücut sağlığınıza dikkat edebilirsiniz. Önemli olan kendinizi sevmek ve sağlıklı olmak. Kendinize iyi bakın ve size uygun olan sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.
Şöyle güzel yazan yok burada elin dert görmesin
Sen harika bir kadınsın
Cevap
15Cevap
85 kadar balık et sonrası sısman
Bir arkadaşım da 169 73 kilo göğüsleri de büyük ama onun kemikleri iri hep iri yani genetik balık et mi oluyor o?
evet genetık balık et oluyo
75 efendim
Uu iyiymiş
Yok ya 65-75 arası iyi bence tam balık et
Bir arkadaşım da 169 73 kilo göğüsleri de büyük ama onun kemikleri iri hep iri yani genetik balık et mi oluyor o?
70 felan baya etli butlu olur
şu an kaç kilosun
45
Alamıyorum yiyip direk svmaya gidiyorm jfjdj
60 falan
60 kilo kuzenim var 170 normal duruyor balık etle alakasi yok
En az70kg
70 üstü
Kac kilosunki su an?
60/65
70 harika
oha ama acık sözlüsün ha
75 felan
65-68
Eşit dağılıyo dedi
65 en ideali
60-65
60-65
41 kilo
Dalga geçmesen mi
Yok 31
65 falan galiba
En İyi Cevaplar