Profesyonel bir uyur olarak minimum 8, maksimum 22 saatlik bir zaman aralığında uyuyabiliyorum. Bu işi profesyonel yapan kankalarım siz kaç saat uyuyorsunuz?

Profesyonel bir uyur olarak minimum 8, maksimum 22 saatlik bir zaman aralığında uyuyabiliyorum. Bu işi profesyonel yapan kankalarım siz kaç saat uyuyorsunuz?

Her sabah iş için 7'de uyanıyorum ben, gece de 00.00 gibi uyuyorum. Cumartesi pazar bile 9-10 gibi kalkıyorum fazlasını uyuyunca başım ağrıyor gün boyu
Cevap
7Cevap
4-5 saat bazen 20
4-5 az değil mi
Soruyu sormadan önce de uyuyodun heralde knk.
Aga hiç unutmam bir keresinde 22 saat uyumuştum rekordu benim için
Efsane oluyor uzun uykuya dalmak bı kalkiyon bakiyon sanki zaman makinesinden çıkmış gibi oluyon
Değişiyor ortalama 6-8
6 saat bana az geliyor
boş insansın yani ortalama 4 ila 5 saat maks 7
5 saat genelde
Niye bu kadar az 🤔
Güzelmiş keşke benim de öyle olsa shshsh
3 saat
Çok az
7,8 falan
Rekorun kaç?
Azmış benim 22 hatta 23 olabilir
O zaman iyi geceler ahah
O ne oluyor
Yani 8 saatlik maks 9 saatlik uyku benim için yeterli yani 8 saat kadar uyudktan sonra vucut kendi kendi kalkiyo algilarim aciliyo dünyaya geri donuyom yani xjdjx ama eğer uyanmamin uzerinden saatler gectikten sonra tekrar uyursam bu sayı tabiki 12,13 e kadar cıkar ama kesintisiz ben o kadar uyuyamam helal sana 22 saat kesintisiz mi uyudun keske boyle olabilsem
22 saat kesintisiz uyumam benim imkansız gibi illa çişe kalkiyom sonuçta
Bak o zaman kesintisiz
Çok uyuyorum
4 5 saat
E az değil mi 🤔
hayır benim için normal
Ben hayatta 4-5 saat uykuyla duramam valla helal olsun
o kadar zamanı uykuya ayıramam zaman çok önemli
Tabi önemli bir işte çalışıyor olabilirsin bu durumda dediğin doğru olur herkes benim gibi işsiz güçsüz değil sonuçta ahah
8 saat uyumaya çalışıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?