Güncellemeler
1 yıl
Çok yorgunum ama sorun şu ki yeterli uyku alıyor ve besleniyorum çalışmıyorum bile
Hem fiziki hem mental olarak zorluk yaşıyorum gibi ben de kan azlığı sanki bir ağırlaşmış arada bir böyle oluyor halsizim başım ağrıyor gözüm ağrıyor midem bulanıyor 2020 den kalmış gibi hissediyorum beni durdular ama zaman geçti gibi yapacak bir şey bulamıyorum bulsam bile istemiyorum çok sıkılıyorum rengim bembeyaz oldu her gören ceset gibisin diyor içimde inanılmaz sıkkınlık var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Psikiyatrik destek al bence ama önce kendinde biter her şey.
Tavsiye için teşekkürler
Rica ederim. Büyük ihtimalle ilaç yazacak ancak ilaçları da pek tavsiye etmem. Bence hemen görünme, önce kendine iyi gelecek şeyler yap doğaya falan çık temiz hava al, internetten uzaklaş falan yap bir şeyler baktın hiç işe yaramıyor görün psikiyatriste, ilaçlar son çare olsun.
Birde spor yapmıyorsan spora başla bence
Ben dansçıyım zaten dansta spor gibi vücudunu kullanıyorsun ve hatta sıkı çalışmalarda kas geliştiriyorsun bence iyleşeceğim sadece bu gün zor geçti ve şimdi bahçeden döndüm muhtemel yarına geçer geçmezse de diğer tavsiyeleri izi deneyeceğim teşekkür ederim
Her şey dilediğin gibi olsun
Teşekkür ederim sizin de
Ben teşekkür ederim
Bende öyle ya yaşamdan soğudum artık
2020 den kalmışız biz : )
Ben doğduğumdan beri iyi değilim ama 2020 den sonra daha kötü oldum
Ben de pek iyi bir hayat geçirmedim özellikle ergenlik ki hala ergenim fakat ben de 2020 den sonra dünyadan değilmiş gibi yokmuşum gibi hissetmeye başladım kötü
Psikolojik destek al ama iyi bir doktorda al ben hem ilaç hem terapi ile tedavi oluyorum ama prk işe yaramıyo
Çok pahalı be yapmam annem kendine ilaç alsın beni düşünmesin benimkiler geçici hissler zaten senin herhangi bir sorunun var mı anlatmak istemezsen boş vere bilirsin ama dinlerim de
Benim çok sorunum var maalesef ama burdan anlatamıyorum
Anlatmak istersen her türlü dinlerim bu arada lütfen yanlış anlamaa çok yaşadım sapık falan da dendi o yüzden Allah yardımcın olsun umarım her şey yoluna girer
Teşekkür ederim