Kendimi yaşamak için zayıf karaktersiz buluyorum kendimi gram sevmiyorum övünecek tek bir tarafım yok bir sürü fiziksel sorunlarım var ve 16 ile 28 yaş arası hiç bir şey yaşamadım hayata zerre karışmadım hiç çalışmadım isteğim olmadı hayata karışmak insan tanımak bana çok uzak ve korku geliyor bu yüzden odamdan hiç dışarı çıkmıyorum evde oturup odamda bilgisayar oynamaya pineklemeyi daha çok seviyorum hiç motor ya da araba ehliyet alamıcam hiç kız bulup sevmicem evlenmicem hiç yurt dışı yabancı bir şehir görmücem bunlar çok kesin garanti şeyler. sizlere güzel gelen her şey benim için korku kendimi yeni doğmuş bebek çocuk gibi hissediyorum adam birey gibi hissetmiyorum hiç hayalim yok sıkılsamda beynimi mahvetsemde durum bu kilolarımla bilgisayar başında 12 sene öldürdüm...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Selamun aleyküm. -Ölüm var. Ahiret var. Namaz kılalım. Allah (c. c.) emrediyor
Namaza gel, oruca gel, zikre gel, sohbete gel.
Çok yanlış yoldayız
O odadan dışarı çıkıp yaşamaya yüreğin yok yapacak bir şey de yok maalesef. Anlamsız bir yasamdansa anlamlı bir ölümü tercih ederdim ben senin adına üzüldüm.
Zamanında olacaktı herkes gibi lise üniversite başarıp istediğini mesleği yapan ve sosyal hayata özgürlüğü kavuşan insan gibi olacaktın yanlış ailede yanlış şekilde yetiştin. Napayım kendimi mi öldüreyim kız hahaahaha 😂 istediğin parayı alıyorsun sevdiğin işi yapıyorsun karşı cinsle buluşuyorsun geziyorsun bu mu anlamlı hayat dediğin
Herkes kendi zamanına göre yaşar o yüzden senin yapacağın şey geç kaldım kafasına bürünmek değil içinden ne geliyorsa onu yapmak belkide mutluluğu konfor alanından çıkınca yakalayacaksin
Aynen lise 1 terk asgari ücretli basit sıradan bir iş 17 bin 402 için ne yapacağını bile bilmediğim 17 bin 402 için 30 gün kendini yor
Kıytırık fabrikalar bile 20-25 veriyor bir sene düzgün çalışan sorumlu olur 30-35 alır kendini yoracaksin ki taş taş üstüne koyabil kimse çalışmasın ozmn kardeşim evinde otursun bilgisayar başında bu kadar ezik olma en azından çalışsan iş ortamın olur psikolojin düzelir bu kadar vasat olmazsin
Ben lise terkim valla bana kalırsa asgari ücretten bile az alırım. hem parayı napıcam diyorum hayallerim yok ki. herkes ben değil ki. onlara güzel gelen şey bana sadece korku. Ben kendimi sevmiyorum sorun orada. ben insan sevmiyorum diyorum iş ortamı diyorsun bana. daha önce denedik de ne oldu döndük buraya.
Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim hiç sarhoş olmadım içki sigara içmedim cüzdanım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey hayatta hiçbir şey hayatta hiçbir şey yaşamayacağım hiç özgüvenim yok hevesim yok
Psikolojik destek almalısın kanki
Bunların hepsi senin isteğinle olmadı tıpkı suanki gibi değişmek istersen terapi görürsün ha böyle iyiyim diyorsan devam
Alsam bile dönüp dolaşacağım barınacağım tek yer EV.
Terapi görsende ben kendimi Özgüvenli hissedemem ki sorun orada
Benim isteğimle değil ben hayatın farkına varmamıştım daha 16 yaşındaydım
Bizde daha 16 yaşındaydik bahane üretme. Ayrıca zaten özgüven problemini asman için terapi almalısın. Ama sen bahane üretmeyi tercih eden birisin o yüzden devam böyle
Benim ne yaşadığımı bilemezsin beni anlayamazsın 16 yaşında dünyayla bağlantım yokken kapıldım bu ortama empatin var mı biraz. baba sorumluluk vermedi benim aklım yoktu lise bitirecek anlayacak ailede kim mezun olmuş söylesene.. SANA HİÇ YAŞAMADIĞIN İÇİN Bahane gelir zaten... Ama ben neden 10 amerikan profesörü de gelse ben sosyal olamam gibi geliyor sence kendimi acun gibi kıvanç tatlıtuğ gibi özgüvenli görmüyorum işte.. Hiç yaşamadın mı 12 sene yaşadıklarımı acaba sana kolay geliyor de mi bahaneymiş başka bildğin yok.
Baba sorumluluk vermemişmis kazık kadar adamsın kendi sorumluluklarının şuanda farkında değilsin ki boş geliyor sana herkes i yüzden daha fazla uzatma psikolog değilim ben senin gibi aciz birini daha fazla dinlemicem iyi akşamlar
Kazık kadar adammışım.. sen laftan anlamıyor musun kendimi çocuk hissediyorum diyorum herşeye uzak yabancı geriğim dünya ile hiç bir şey bilmiyorum. kendi sorumluluğum ne eşşek gibi çalışıp aileye bakmak mı.. ne zorsun be küfür etsen bu kadar acıtmazdı allah seni alacak adama sabırlar versin.
Bak niyetim seni kırmak değil ama kendimi de tutamıyorum şu an olduğum durum senin tercihin suçlayacak birini arama bebek gibi davranmayı bırak koca adamsın bu şekilde ömür gecmez
Benim tercihim felan değil çok küçük yaşta hayat ile ilgili bir şey bilmiyordum bilsem bu halde olmazdım 12 senede esir tuttu. başka ailede doğmuş olsam kuzen gibi olurdum hiç bir şeyden eksik kalmazdım. ben kendimi ezik hissediyorum bir sürü kusurlarım var sağ gözüm şaşı yüzde 20 görüyor sol kulağım işitme engelli dişlerim yok boyum yok sesim ergen ince kız gibi tipim güzel değil saçım şekilsiz vücudum çatlaklarlar dolu lise terkim ne yapabilirim böyle olunca ben koca adam değilim 12 sene geçti iyi kötü. sana çok güzel gelen şey bana korku geliyor
Bende mükemmel değilim kimse mükemmel değil rahatsız olduğun özellikleri elinden geldiğince değiştirmeye çalış değişmoyorsa kendini sevmeyi öğren çözüm odaklı ol ne yapabilirsin ki başka
Kuzenim amcamın oğlu çok mükemmel biri kız olsam verirdi. elimden gelen tek şey şekeri tansiyonu yenmek kilo vermek amele olup çalışmak bir hiç uğruna.