Kendimi hiç sevmiyorum, nasıl kurtulacağım bundan?

Hiç güzel değilim başkalarının düşüncelerine göre çok kolay yargılayabiliyorum kendimi çünkü kendimden emin özgüvenli biri değilim sen kimsin ki senin düşüncene göre mi ben güzel ya da çirkin oluyorum diyemiyorum yetmezmiş gibi sürekli bi onay alma beklentisi içindeyim insanlara dış görünüşümle ilgili sorular soruyorum aslında benim sıkıntım tamamen güzel olmadığımı kabullenememem, bunu bir türlü kabullenemiyorum çünkü etrafımdan duyuyorum o kız da çok güzel bebek gibi bilmem ne ben öyle değilim insanlar öyle konuştukça canım sıkılıyor beğenilmeme korkum da var aynı zamanda insanlar benimle konuşurken tipime katlanabiliyorlar mıdır ne düşünüyorlardır hakkımda diye düşünüyorum, aslında ben o çok güzel bebek gibi dupduru kızlar gibi olmadığım için üzülüyorum. Beni kim sever diye düşünüyorum kim sever ki beni güzellik yok çekicilik yok iğrenirler benden öpüşmek bile istemezler dudaklarım incecik dişlerim düzgün değil tatlı bir yüzümün olduğunu söyleyen var ama davranış tavır olarak çok stabilim böyle çekici denecek biri değilim. Kendimi hiç sevmiyorum nasıl kurtulacağım bundan?
Kendimi hiç sevmiyorum, nasıl kurtulacağım bundan?