Deli gibi kaşınıyor 5 gündür😭 acile gittim alarji dediler iğne yaptılar geçmiyor bir türlü. Vü

cudumun her yeri böyle

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deli gibi kaşınıyor 5 gündür😭 acile gittim alarji dediler iğne yaptılar geçmiyor bir türlü. Vü

cudumun her yeri böyle

Ya aynısını bende oluyor ama küçük küçük. Ama kızarıklık 10 dakika sonra geçiyor. Alerji testine gittim birde sabah hap duruyordum hasta olmadan polen parfüm toz falan şüphelendim ama alerjim yokmuş. Doktora gidersen benide bilgilendirir misin
Stresten de olabilir
İsilik de olabilir
Mantar da olabilir
Alerji de olabilir
Sen bi cildiyeye git
genelde 5 tane günde bir avil iğne vururlar ilk etapta.
daha ciddi bir durumsa kortizonlu iğneler son çaredir.
senin durumun çok avil iğnelerle geçer.
doktora git. büyük olasılıkla avil iğne yazacak. iğneden korkmuyorsan yaptır kurtulursun.
Cevap
12Cevap
Olabilir doktora git bence
Bendede aynısı olmustu fındık toplarken üstüm basım acıktı alerji oldu ya da birseyler ısırdı zamanla geciyor
Bacım neyr alerjin var dışarda şort giyme bi şey temas etti belki alerji doktoruna git test yapsin
Sıcaklarda etkilemiş olabilir cildin hassasmı böyle bi durumla daha önce karşılastın mı
Yok hiç karşılaşmadım ama bu sıralar bir sürü antibiyotik ve ağrı kesici şeyler kullandım
Alerji olmuşsun canım, ilaç vermediler mi?
Verdiler de geçmiyor
Pantolon falan giy bari
Test yaptır yediğin içtiğin bir şey var yaramıyor
Aşıdan kaynaklı uyuz gibi bir şey
Neye alerjin oldugunu bulman lazım
Cildiyeye git acil anlamaz
İlaç yazdılar mı
Krem verdiler sadece ama fayda etmedim
Evet
Geçmiş olsun bittim sabunu ile yıkandıktan 2 saat sonra soğuk sıkım zeytinyağı ile tüm vudunu yağla bunu her zaman tekrarla kesin sonuç alacaksınız denemesi bedava
Pazartesi
Pazartesi ve çarşamba günü gittim pzts iğne yapıp allerset verdiler geçirmedi çarşamba çok kötüydüm iğne+serum taktılar hâlâ alarset kullanıyorum ama bi fark yok uyuz gibi kaşınıyorum
Soğuk dus
Cildiyeye gitt
belin ne kadar ince
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?