Merhaba iyi akşamlar herkese çok bunaldım daraldım anksiyeteyi bi türlü atlatamıyorum kaç senedir ve ara ara değil günümün hepsi anksiyeteyle geçiyor sürekli kendimde bi sıkıntı arıyorum acaba bayılır mıyım kalp krizi geçirir miyim beyin kanaması olur mu başım dönermi vs. Habire aklımda bunlar var nefes alıyorum mesela az aldığımı düşünüp derin almaya çalışıyorum şuanda bile göğsümün sol tarafında soğukluk var gibi acaba kalp krizi mi geçircem diye düşünüyorum çok yoruldum haddinden fazla aynada gözlerime bakıyorum gözlerim bile farklı geliyor bana napıcam arkadaşlar yoruldum bakın not yazmışım 2021 de onu da paylaşıcam
Anksiyete hayatımı mahvetti?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Korkma bende panik atak hastasıyım ilaç kullanıyordum evet ama sadece her şey beynimde bitiyordu bunu biliyordum zor oldu ama ilacı bıraktım o atağı geçirdiğimde ölücekmişim gibi hissediyordum ama ölmüyordum sonrada sadece beynimin bana oynadığını bi oyun olarak düşündüm şu an kendimi toparladım hiç bir şey düşünmüyorum sakın bir şekilde atağım geldiğinde nefes alıp veriyorum sakın bir şekilde çünkü hızlı alıp verirsen daha kötü olursun hiç bir şey düşünme olur mu hayatım sadece beyninin sana oynadığı bir oyun bunu sen yeneceksin ilaç kullanırsan aptallaşırsın daha kötü olursun kendinde olmazsın kendimden biliyorum.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlaç bende kullandım zaten geçici bir çözüm insanın beyninde bitiyor bu olay ama korkuyorum artık gerçekten sağlık sorunum mu var diye oysaki birsürü baktırdım kendime hastanede
Sadece panik atak belirtileri bunlar korkma hiç bir şeyin yok ama gene sen hastaneye git psikaytriste ama bu sadece beyninde biten bişe o kadar insan tanıyorjm yıllardır ilaç kullanırlar o kadar bağımlı olmuşlarki biri bıraktı dayanamadı devam etti ilaca bu yüzden herkesin beyninde biten bişe sakın kalmaya çalış müzik dinle kitap oku dışarı çık gez eğlen denize git bak hava çok güzel sinemaya git ama aklına getirme ben böyle yendim.