Hayatımı askıya aldım?

1 yılı aşkın süredir ailevi bir durumdan dolayı okulumu işimi bıraktım ve ailemin yanındayım. Ailemden birinin ciddi bir sağlık sorunu var ve onunla ilgileniyorum, ilgilenirim de sonuna kadar bunda bir sıkıntı yok. Ancak 20li yaşlarımdayım ve çevremdeki tüm arkadaşlarım işlerinde, okullarında ve özel hayatlarında büyük aşımlar atıyor hepsi hayatını kuruyor ilerletiyor ve bense hayatımı askıya aldım bekliyorum. Bu durumu çok kafama takmaya başladım. Resmen hayatsız kaldım kimseyle görüşemiyorum, dışarı çıkamıyorum bir şey yapamıyorum. En güzel yaşlarım heba oluyor gibi hissediyorum ve herşeyi kaçıracakmışım gibi geliyor. Ne sosyal ne akademik ne de kariyer açısından bir ilerleme yok hayatımda bir yılı aşkın süredir çünkü herseyi durdurmak zorunda kaldım. Bir iş bulup başlasam desem evdeki sorumluluklarımdan dolayı bunu da yapamam. Kaldım böyle ve bu durum ne kadar sürecek belli de değil belki aylar belki yıllar. Belirsizlikten dolayı daha çok depresyona girdim. Çevremdeki herkes hayatını kurdu bir ben kaldım ve bir şey de yapamıyorum. Bu durumda kendimi düşünmem belki bencillik ama elimde değil ister istemez buna çok üzülüyorum

Hayatımı askıya aldım?