Güncellemeler
+1 yıl
Guuuuuncel
Ostorjenim o kadar düsükmüs ki resmen menapoza girmek üzereymişm.. çoğu menapoz belirtisini de taşıyorum son 1-2 senedir.. su an tedavi oluyorum ama hala belirtiler devam ediyor naısl östrojen artar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
o hormonu saglicak yicekler var onlari tuket bolbol yicekleride Googledan bak
İlaç da kullanıyorum ama dibini sıyırıyorum sanırım 😭
Testesteron artmadığı sürece düşerse pek kötü etkilemez lakin belli süreden sonra sıkıntı verir
Vay ne çok biliyorsunuz siz öyle
Bilmiyorum sadece bildiğimi aktarıyorum.
Bilmiyorsan neyi aktarıyorsun kanka
Kankacım şimdi şöyle ben bu konuların genelini bilmiyorum ufak bi kısmını biliyorum onu aktardım okey
İşte bi bk bilmiyorsun sus bence
Ne biliyon lan gel soru soruyorsun birde artislik yapıyorsun anlat bakalım tartışalım
Google it kanka her şeyi armut piş ağzıma düş bekleme
Tamam Üstün Zeka Bir Daha Sorma Buraya Git Oradan İşini Gör Konuştukça Batıyorsun
Sana mı sordum sanki sağlık etiketinde sordum doktorlar için bilmediğin konuya atlamamayı öğren
Lan Aw Ben Hemşir Olduğum İçin Bildiğim Yerden Sordum Cevapladım Bu Konuların En Üst Düzeyleri Var burada Yok Ama Onlarıda Bilmiyorum Dedim Senin Türkçe Öğretmeninin Ben Taaa
Her kelimenin bas harfini büyük yazıp Türkçe öğretmenime sövüyon sen kan alırken kolu mundar eden hemşirlerdensin herhal abi
Her Hafta 10 Kere Fix İlaç Vuran Ben Buna Güldüm Ve Büyük Harfle Yazmak Hoşuma Gittiği İçin Yazıyorum Sorun mu Var Kardeş?
Tebrikler
Kardeşim Lütfen Sus Bak Gece Gece Yeter Kafamı Şişirdin Karakterin Az bir şey Varsa Daha Yazma Tamam
İyi bir partner bularak artar tabi ki de
Cinselliğe başla kadınlık hormonun artar
Hadi ya napim mesela?
Seks yap erkek arkadaş edin
Seks ne
Kaç yaşındasın sen
1
yaşın kaç
22
o şeyler sana uzak olmalı
Yaş kaç?
22
Saçma sapan artsın diye kimseyle birlikte olman gerekmiyor egzersiz yap sağlıklı beslen
Tabii öyle ama başka sağlık sorunlarım olduğu icin egzersiz yapamıyorum ve sürekli sıcak basıyor
İster özelden istersen buradan sağlıklarını varsa tam yaz
Doktor musun ki