Kızlar 173 boyunda 51 kiloyum. Sayısal olarak değil de görünüş olarak nasıl duruyorum sizce çok mu zayıfım yoksa normal mi?

Kızlar 173 boyunda 51 kiloyum. Sayısal olarak değil de görünüş olarak nasıl duruyorum sizce çok mu zayıfım yoksa normal mi?
boy kilo endeksine göre çok düşüksün, boyunun max 5 kilo aşağıda bir kiloya ship olman gerekiyor yani 1.73 sen ortalama 68 kilo falan olman gerek. max 20 kilo üste çıkman gerek yani 90-93 ... dostum , sen burdan markete uğra bi bulgur al, bi prinç, bi cicibebe falan ardından mhrs den randevu al. kan değerlerine baktır, her şey normalse kilo almaya vitaminini alarak gelişmeye başla. bunu sporla birlikte yap, sonradan yağ eritmeye çalışma kalori hesabı yap ve webden kilo ve boyuna göre alman gereken protein ve kalori miktarını öğren. alman gerken kalori miktarının her gün %15 i kadar fazla kalori alman gerek. bu iş zordur ve istikrar gerektirir ama 6-7 ay sonra çok güzel bir vücut -yüz aynada seni bekler
75-80 kilo çok durur mu bende kardeşim kötü durur mu
kardeşim giydiğim daha çok yakışsın dolgun oluyum diyorsan sen onu 85 yap yani bunlar tahmini rakamlar tabi yine de 80 az olur 85 - 90 yap ama sporla birlikte götür mutlaka ve en büyük önerim şu an biraz kilon az olduğu için ağırlığı az tut yani büyük ağırlıklar kaldırıp kalori açığı oluşturma ve dediğim gibi mutlaka kalori takibi yap !
Yok sigara kullanıyorum ama alkol kullanmıyorum sigarayıda çok az içiyorum günde 3-4 tane max.
Ben birde şeyden korkuyorum yemeye başlarsam sürekli kilo alırım kilo artışım hiçbir noktada durmaz sürekli kilo artışı yaşarım diye korkuyorum belli bir noktada duracağını bilsem kilo alırım ama vücuduma güvenemiyorum sanki sonsuza kadar kilo alacağım diye korkuyorum
bak sürekli yeme gibi bir durumun yok sana burada koskoca iki paragrafta anlattım dostum yapacağın şey MATEMATİK hesap kitap yapıcaksın iradeni kullanacaksın alkol ve sigarayı bırak iştahını keser yaptığın sporun anlamı da kalmaz ek olarak iradene güvenmen gerekiyor vücuduna değil iradeli olduğun konular vardır elbet mesela ben akademik anlamda başarılı olmak için sosyal medyayı çok az kullanıyorum günde max 30 dk hal böyle olunca insan kendi kendine diyor ki "ben iradeliyim yaparım" verdiğim örnek gibi kendi örneklerini türet ve iradene güven korkulacak bir şey yok zaten spor yapacaksın kas kütleni artıracaksın kilo alırsın ama kas halinde alırsın sonuç olarak çok fazla kilo alırsan hulk olup çıkarsın sjjsjsjs
Cevap
2Cevap
Zayıfsın. Omuzlarını sporla genişletsen ve kaslansan daha iyi olursun
Benim kocamin tipide böyle cok zayif senin gibi uzun boylu
Çok mu zayıf duruyorum yoksa normal zayıf mı
Cok zayiff
80-85 kilo sence çok mu durur bende birde kızlar benim kilomdaki erkeklerden mi hoşlanır yoksa dediğim gibi 80-85 kilolardan mı
Uflesem uçacak gibi görünüyor
Gerçekten o kadar zayıf mı görünüyorum
Aynen
Peki 80 kilo çok mu durur bende birde kızlar benim kilomdaki birini mi tercih eder yoksa dediğim gibi 80-85 kiloda ki birini mi
Kilolu birini tercih ederler
En az 15 kilon alman lazım
En az dediğine göre bunun max olanı da var herhalde 😂
65 75 arası ideal kilo senin için
75-80 çok durmaz yani öyle mi
Yok benden zayıfsın bu itici durur asıl
Teşekkür ederim görüşün için 🤗
Iyisin boru bacak kardeşim. Kimseyi duyma
15 20 kilo daha alsan iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?