62 kiloyum boyum 1.65. memelerim ve kalçam büyük belim ince ama baldırlarım çok kalın. sizce baldırlarımı eritmek için kilo vereyim mi yoksa kilom ideal mi?
Hayr bunu buradakiler nasıl anlicak nasıl bilecek insan kendini bilmez mi ya ya da kendisi icin ne yapılması gerektiğini bilir yani ya da en kötü diyetisyene falan gidersin buralardan ne bekliyorsun yani bu soru için Onuda anlamıyorum yani
kb ama boş yaptın iyice, herkes güzel/yakışıklı görünmek ister insanların çoğu da bunun için spor yapıyor her neyse sana daha fazla cevap yazmayacağım.
Fitnessa başla. Full body antemanı yapmak yağlarını eritecektir. Tabi beslenme de önemli. Bende işe yaramıştı. Sadece biraz incelmek için başlamıştım artık vücut geliştirmeye başladım. Zaten bir spor salonuna yazılırsan antrenörün sana idel fizik için ne gerektiğini söyleyecektir.
ben spor konusunda çok cahilim hayatımda yaptığım tek spor yürüyüş ve beden dersinde voleybol oynamak :( bu yüzden spor salonuna gitmeye de biraz utanıyorum her şeyi 0dan öğretiyorlar mı?
Tabiki de. Ayrıca utanacak pek de bir şey yok. Ben başlamadan önce sadece fitness ile alakası olmayan karate yapmıştım. Sadece antrenörüm değil benimle birlikte spor yapan diğer arkadaşlar da yardımcı olmuşlardı. Hala da oluyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Vücut hatların belirginse hiç uğraşma bile kalın bacak iyidir.
Bişey demiyorum ben sizlere ya nasıl sorular bunlar ya 😂
ya ne varmış sorumda hangi kiloda daha güzel olurum onu mrk ettim
Hayr bunu buradakiler nasıl anlicak nasıl bilecek insan kendini bilmez mi ya ya da kendisi icin ne yapılması gerektiğini bilir yani ya da en kötü diyetisyene falan gidersin buralardan ne bekliyorsun yani bu soru için Onuda anlamıyorum yani
yaa tamam da ben genel güzellik anlayışına göre vücudumu şekillendirmek istiyorum
Şekillendirmedeki amacın ne senin ya
Ne değişik zevk ve fantazilerin var senin ya 😂
kb ama boş yaptın iyice, herkes güzel/yakışıklı görünmek ister insanların çoğu da bunun için spor yapıyor her neyse sana daha fazla cevap yazmayacağım.
😂😂😂 doğru yoldasın devam et
Çekici olmaya çalışıyorsun da neyse yolunda devam et
Yani tarif ettiğin fiziğe sahipsen gayet iyi fiziğin var. Kendine bu kadar dert etme
Bence frna değil. Ama çok rahatsızsan spora başlamanı öneririm
bacaklarımı hangi spor inceltir
Fitnessa başla. Full body antemanı yapmak yağlarını eritecektir. Tabi beslenme de önemli. Bende işe yaramıştı. Sadece biraz incelmek için başlamıştım artık vücut geliştirmeye başladım. Zaten bir spor salonuna yazılırsan antrenörün sana idel fizik için ne gerektiğini söyleyecektir.
ben spor konusunda çok cahilim hayatımda yaptığım tek spor yürüyüş ve beden dersinde voleybol oynamak :( bu yüzden spor salonuna gitmeye de biraz utanıyorum her şeyi 0dan öğretiyorlar mı?
Tabiki de. Ayrıca utanacak pek de bir şey yok. Ben başlamadan önce sadece fitness ile alakası olmayan karate yapmıştım. Sadece antrenörüm değil benimle birlikte spor yapan diğer arkadaşlar da yardımcı olmuşlardı. Hala da oluyorlar.
Bence, bana gore ideal kadın vucudu
Asla kilo verme. Böyle çok çok iyisin.
kılo iyi ama trolluk sezıorum
neden gizli hesapta trollük yapıyım ya
daha dıkkat cekıcı ve gercekcı olanılır bunu yapan erkekse ve madem gerceksın o zmn mesaj at asdasd
Bence iyisin
Aynı bensin aşko
aşko yaa kilo verirsem göğüslerim ve kalçam küçülür diye korkuyorum
Öyle oluyor zaten. Fındık kadar kalır bak benden demesi. Hem 65 kilo gayet ideal. Erkekler dolgun seviyor. 💅
ufak ufak kilo vericem galiba bir de yürüryüş yapmayı düşünüyorum