İyi akşamlar arkadaşlar
Benim ayak parmaklarım genelde üşür yaz kış soğuk olur.. Bunla ilgili bir gönderiye rastladım geçen instada denk geldim birisi yazmlşdı yorumlarda hacamat yaptırıyorum.. Hacamat nedir nerde yapılıyor herkese olur mu nasıldır ağrı oluyormu? Yaptıran varsa yazsın aşağıya.
Az önce de rastladım bir soruya faydalı bir olaymış.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hacamat çok hafif bir ağrı olan sağlıklı bir uygulamadır. Ayak üşümesi bende de var 2 yıldır çekiyorum. Bu yüzden ders çalışamaz oldum. Masada duramıyorum. Bunun temelde sebebi demir eksikliği oluyor. Doktora git dahiliye bölümüne. Demir oranın çok düşükse en az 2 3 ay ilaç kullanman gerekecek ben ferro sanol kullanıyorum. B.. umun siyah çıkması dışında bir yan etkisi yok. İlacı doğru kullan araştır biraz. Bu etki etmezse sorun nörolojik olabilir. Huzursuz bacak sendromu vardır. Çok 31 çekiyorsan bırakmalısın. Vücudundaki dopamini bitirdiğin için beyindeki işlev bozulmuş olabilir. Bu bilgileri internette bulamazsın benim sorunumu anlamam 2 yılımı aldı. Daha kötü olmadan doktora gidip sorunum çözümü için gayret göstermelisin.
Bu arada 31 yazmışım kadın olduğunu görmeden mastürbasyon diyelim.
Hacamat o bölgedeki pis kanı alır olayı o. Belim ağrıyordu belime yaptırdım geçti. Yalnız ayak üşümesi bambaşka bir sorun.
Geçen de bir poşet ilaç aldım vitamin hepsinden vucuduma alerji yaptı.3 tane corap giyiniyorum şu an yine donuyor ayağım bıktım artık kan artıran ilaç içiyorum fayda etmiyor. Sana nereye yaptılar hacamat?
Rastgele vitamin ile olacakiş değil doktora git dahiliye bölümüne randevu al kan tahlilini yaptır kan değerlerine baktır bi. İlla hacamat istiyorsun ayağına yaptır. Geçici olarak ayağın üşümesin diye sıcak su torbası al üstüne baş otururken içine sıcak su koy. Üç çorap giymekle üşüme olmaz daha kötü olur ayağın bu sefer kan gitmez. Üşüme psikolojik bir şey veya demir eksikliği. Doktora gitmen gerekir.
Çok istiyorsun iki ayağına hacamat yaptır.
Çok teşekkür ederim yorumun için dikkate alıcam.
Gelişmeleri bildirirsen sevinirim bende de var eskisi gibi olmasada hafifledi. İnşallah kurtulurum.
İnşAllah allah yardımcımız olsun.
Jiletle keserken biraz ağrı oluyor onlar da sinek ısırığı gibi bir şey
İzi kalıyormu peki
Yok geçiyor bende oldum geçen sene baya iyi geldi
Kollarına da oldun mu?
Hayır sırt omuz ve boyun oldum
Her bölgeye kesik atıp kirli kanı alıyolar
Hiç yaptırdın mı?
Hayır