Şu konu hakknda biri bana net bir şey diyebilirmi?

1.5 yıl önce benim Snapten tanıştığım bir çocuk vardı eski sevgilim işte 2 sene falan oluyor tanışalı ilk zamanlar baya samimiydik sonra numaramı verdim ben buna Wp geçtik işte ordan devam ettk hertürlü özel fotoğraf video attm ben buna oda bana sonra soğukluk oldu aramızda aylarca konuşmadık sonra o yazıyordu ara ara sonra yazmayı kesiyordu falan neyse bir kaç kezde özel konu açmaya çalıştı ben küfür ettm sapık vs dedim yani ilk tanıştığımızda kendi rızam ile o konuyu konuşuyordum ama çok zaman geçti üstünden sonlarda o tek taraflı konu açıyordu neyse işte yazdığındada normal olarak hiçbir şey olmamış gibi bebek canım falan diyordum sonra işte en son 20 gün önce Gine yazdı bende cevap verdim konuştuk öyle biraz sonra bu bana sana hediye göndersem bir skntı olur mu yazdı bende olmaz ne göndercen yazdm donunumu of çok romantik sjsjs aynen Böyle yazdm sonra işte ne alaka bebeğim falan dedi 2.3 saat mesaja bakmadm sonra efendim yazdm akşama kadar bakmadan mesaja üst üste yazmış işte niye bakmıyon falan diye sonrada tek gösterimlik video atmış bi açtım şeyini atmış işte ana bacı küfür ettm seni mahkemeye vercem falan dedim karşılıklı küfürleştik falan sende oranı buranı atıyordun dedi bana engelledin işte sonra Sms ve normalden aramaya başladı korkudan işte bak mahkeme falan olmasın Seninde bende resimlerin var ikimizde rezil oluruz falan dedi yani yalan yok tehdit ve santaj yapmadı şimdi ben bunu şikayet etsem haklı çıkarmıyım ceza alırmı yoksa donunu gönder falan yazmıştım espiri olarak o videoyu attığı gecenin sabahı o yüzden bişey olur mu olmazmı yani şikayet etsem ne olur kısacası hapis vs siciline işlermi şikayet etsem bir şey olur mu olmazmı uyarımı alır cezamı alır ya da bendemi haksız çıkarım o videoyu atmadan 8.9 saat önce donunu gönder vs espiriisni yaptığım için teşvik sayılırmı bende haksız olurmuyum versem ceza alırmı alırsa siciline işlermi ne olur?

Şu konu hakknda biri bana net bir şey diyebilirmi?