Ya çalıştığım yerde bir kız var ve kız çok popüler yani çok ilgi görüyor nerdeyse bütün erkekler yazıyor kıza ( yaşı büyük olanlar dahil) 21 yaşında bende 22 yım şimdi bu kız en çok benimle samimi böyle dertlerini falan anlatıyor iş yerinden ben hariç kimseyi sosyal medyadan eklemiyor geri takip etmiyor yani beni arkadaş ortamına falan davet ediyor işte ona çoğu zaman eşlik etmemi istiyor tabi ki bende karşılık veriyorum bunlara bende onu davet ediyorum vs ama ne bileyim ben ortalama biriyiim ve istese cok daha iyilerini bulabilir. Kafamı karıştıran şeyler var acaba ben ona yazmıyorum diye elde mi etmeye çalışıyor yoksa benden hoşlanıyor mu mesela beni falan savundu geçen iş yeri ortamında iş normalde benden 1 saat önce çıkmasına rağmen bazı günler beni bekliyor abi mal mı oldum paranoyak mı oldum ben valla deli olacam biri bana açıklama yapsın başına gelen varsa çünkü görseniz kız harbiden güzel ve benden daha iyilerini saniyeler içinde bulabilir.
Sonra molalarda ben hariç kimse ile samimi hoşuma da gidiyor 🥲 yardımmmmmmm arkadaşlar yardımmmmmmmm
Not: tekliflerinden sonra bende ona ince şeyler falan yapıyorum odun demeyin yani ilgi falan gösteriyorum 🥲
Sonra molalarda ben hariç kimse ile samimi hoşuma da gidiyor 🥲 yardımmmmmmm arkadaşlar yardımmmmmmmm
Not: tekliflerinden sonra bende ona ince şeyler falan yapıyorum odun demeyin yani ilgi falan gösteriyorum 🥲
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer