2 yıl eroin içtim 20 yaşımda bir insanın kaldıramayacağı derler çektim ailem annem babam sabah akşam benim peşimde annemin gözleri hep yaşlı sabah 5 te kakıp eroin içmek için bin yalan söylerdim ne sabahım kalmıştı ne akşamım bu insanlara gövenmeyin şayet birisi 1 gramlık eroin poşetini salarsa o bağımlının yapmıyacağı bir şey kalmaz eğer lafa gelirse sizi ve 1 gramlık er*oin poşetini aynı terazide tartar sizi harcar satar gözünü kırpmadan ben bıraktım Allah şükür olsun ama tramvaları bitmiyor
Ben yarı baygın haldeyken şırınga ile sünger gibi olmuş kolarımda damar aramaya çalış8rken annemin uzaklarda ağlıyarak seyretmesyidi
İçip bir tarafı dağıtanlardan neyse saygım yok böyle insanlara bunu birde övünerek gülüyorum demesi peki böyle bir insanın ne kendisine ne de topluma faydalı olur
Ben yıllar önce 4 kere Bonzai içtim. Görüştüğüm insan deli gibi bonzai içiyordu. 4. Bonzai içişimden sonra bu kişi ile görüşmeyi kestim.
Bonzai içmek için beni arıyordu. Telefonlarını açmadım. Kaybedecek bir şeyim yok deyip beni tehdit ettiydi.
Daha sonra yolda karşılaştık bununla. Ben sarhoştum. Onu gördüğümde Bonzai kafası aklıma geldi. Boğazıma sarıldı, ondan sonra değmezsin dedi bana. Bıraktı. Gitti.
Dediğim kişi ile en son görüştüğümde önceki gün 20 kapak bonzai içtiğini söylediydi. Berberdi. Daha sonra Bonzai mevzusundan isten çıkarırdıydı. Bonzai icin para bulamamaya başladı.
Bizim fakültenin kantininde de hergün Bonzai içtiğini söyleyen biri çalışıyordu.
Oturduğum sitedeki karşı apartmanın kapacısının oğlu hergün bonzai içtiğini söylüyordu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
2 yıl eroin içtim 20 yaşımda bir insanın kaldıramayacağı derler çektim ailem annem babam sabah akşam benim peşimde annemin gözleri hep yaşlı sabah 5 te kakıp eroin içmek için bin yalan söylerdim ne sabahım kalmıştı ne akşamım bu insanlara gövenmeyin şayet birisi 1 gramlık eroin poşetini salarsa o bağımlının yapmıyacağı bir şey kalmaz eğer lafa gelirse sizi ve 1 gramlık er*oin poşetini aynı terazide tartar sizi harcar satar gözünü kırpmadan ben bıraktım Allah şükür olsun ama tramvaları bitmiyor
Ben yarı baygın haldeyken şırınga ile sünger gibi olmuş kolarımda damar aramaya çalış8rken annemin uzaklarda ağlıyarak seyretmesyidi
İkiside aynı etkiye sahip o yüzden stimülan bağımlılığı olduğu için o daha etkili vs demek doğru olmaz
Eroin kullanan kullanmadan duramıyormuş. Fiziksel bağımlılığı çokmuş.
dediğim gibi ikiside çok ciddi derecede bu stimülanı elde etmek için, yapamayacakları şeyler yok ister eroin ister bonzai, ister extazi...
Forumda eski bir eroinman olduğunu söyleyen biri öyle dediydi.
Bonzai içip bağımlısı olduğunu söyleyenlere gülüyorum yazmış eski bir eroinman.
İçip bir tarafı dağıtanlardan neyse saygım yok böyle insanlara bunu birde övünerek gülüyorum demesi peki böyle bir insanın ne kendisine ne de topluma faydalı olur
Ben yıllar önce 4 kere Bonzai içtim. Görüştüğüm insan deli gibi bonzai içiyordu. 4. Bonzai içişimden sonra bu kişi ile görüşmeyi kestim.
Bonzai içmek için beni arıyordu. Telefonlarını açmadım. Kaybedecek bir şeyim yok deyip beni tehdit ettiydi.
Daha sonra yolda karşılaştık bununla. Ben sarhoştum. Onu gördüğümde Bonzai kafası aklıma geldi. Boğazıma sarıldı, ondan sonra değmezsin dedi bana. Bıraktı. Gitti.
Zor bir tecrübe olmuş ama kıyısından dönmüşsün gerçekten senin adına sevindim önüne bak gerçekten.
Dediğim kişi ile en son görüştüğümde önceki gün 20 kapak bonzai içtiğini söylediydi. Berberdi. Daha sonra Bonzai mevzusundan isten çıkarırdıydı. Bonzai icin para bulamamaya başladı.
Bizim fakültenin kantininde de hergün Bonzai içtiğini söyleyen biri çalışıyordu.
Oturduğum sitedeki karşı apartmanın kapacısının oğlu hergün bonzai içtiğini söylüyordu.
Çok fazla Bonzai içen insan tanıdım.
Dediğim Berberle tanışmamızda ben Saç Sakal kestirmek icin Berber dükkanına gittiğimde olmuştu.
Peki bundan sonra ne istiyorsun yani erkek adamsın ve bir şeylere sahip olmakta önemli.
Ben Ot içmek için görüştüydüm. Olay Bonzai'ye döndüydü. İş Otdan Bonzaiye döndüğünde görüşmeyi kestim.
Lisans okudum ama bir işe yaramıyor. İş yok bölümle ilgili.
İsminiz nedir?
İsim önemli değil.
Hayattan zevk almıyorum. Üniversite hayatım hiçbir kızla konuşmayarak geçti. İçkiye çok paralar harcadım. 1 litre vodka içip hafıza kaybı yaşıyorum
Sarhoşken araba da çarptı. Sokakta düşüp bayıldım. Dayak da yedim.
Acısız bir şekilde ölmek istiyorum ben
İçki ile antidepresan birlikte kullandigim bir gün, nezarethanede ayıldım. Hiçbir sey hatirlamiyorum. Nezarethanede sabahladım. Sonra çıktım.
Anladim ki Allah'tan elinde uyarıcı ilaçlar yokmuş yoksa bayılırdın
Polis karakolunda ayıldım daha doğrusu. Sonra birgün nezarethanede kaldım.
Peki kaç yaşındasın sen arkadaş he
33
Benden 10 yaş büyükün ve hiç hayat enerjin kalmamış ve acısız bir ölüm diyorsun affedersin bir kız arkadaşın veyahut çevren yok mu
Üniversite hayatım hiçbir kızla konuşmadan geçti.
Karşı cinsden konuştuğum insan yok, bırak sevgiliyi. Ot gibi geçti üniversite.
Hemcins 2-3 arkadaşım var.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!