Güncellemeler
+1 yıl
Çıkarmıştım o gün arkadaşlar hiçbir şey de olmadı çok şükür ama bir süre bükülmedi :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, bir ufak kaza sonucunda parmağımda bir acı hissedince hastahaneye gittim ve bana parmağımın zedelendiği gibi bir şey söylediler ama çok takmadılar bile o yüzden tam ne olduğunu bile söylemediler. Ve elimden o acıyı hissettiğim parmağımın altına bir tahta çubuk gibi (tel dediler) bir şey koydular ve bir hafta veya on gün kalsın falan dediler. Ama artık dayanamıyorum yaklaşık 5-6 gün oldu artık oraya dokunduğumda acı hissetmiyorum ve çıkartmak istiyorum. Çıkartabilir miyim yoksa bir şey olur mu?
Babamın bileği çatlamıştı ve babama alçı yapmışlardı. Babam sıkılıp zamanından önce çıkardı. Şimdi bileğinden ameliyat olacak çünkü çatlak yerine oturmamış. Doktor babama bundan sonra sürekli ameliyat olman gerekebilir demiş. Yani doktor sizin için en iyisini söyler 1 haftaya 1 hafta, bir ayda bir ay
Nasıl iyi his ediyorsan öyle yap.
Olmaz bence bir şey ya
Cevap
3Cevap
Doktorla konuşmadan hareket yapma kafana göre ileride daha çok sıkıntı yaşarsın 10 gün dediyse 4-5 gün daha bekle ne bu acelen
Cıkarma belki tendon falan zedelenmiştir
Doktora danışmadan çıkartma
denemen gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?