Güncellemeler
+1 yıl
şu an yaşım 28
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allahın izniyle aşılırdi her şey. Geçmiş, geçmişte kaldı. Herşeye rağmen yürümek ilerlemek gerekiyor. Geçmişe yönelik bir şey yapamıyorsan, düşünmek de farazi o halde.
Öyle bir şey değil sadece takılıyorum kuruntu yapıyorum acaba bir şey mi oldu bir şey mi oldu olsaydı bir de bitince takılıyorum sadece bir şey olduğundan değil nasıl bir kendimi aşarım zaten okb takıntım var
Bu alanda uzman değilim hastalık üzerine konuşmam eksik olur. Onun dışında yürümemiz gereken bir yol, aşılması gereken engeller ve mutluluklar var. Beklemek zaman kaybettirir.
Ne yapıldığına ve kişinin karakterine bağlı
O dediğinizden ötürü güzel bir şey yapması değil ben takılmam sadece tek neden o
Kusura bakma ama ne dediğini hiç
Anlamadım
Yani Bana 15 yasımda kotu bişey yapılaydı illaki bilirmiydim
Yaşayan kişilere Allah sabır versin bazı şeyler zaman geçsede oluşan travma geçmiyor bi kaç kişiden dinledim maalesef
Tramva olarak kalırdı bir gun benim gibi panik atak yaşayıp hayatın boktan olurduuu
Peki siz ne yaşadınız yaşadığınız kötü bir şey mi yani çok mu tramva oluyor
Yani çok kötü olmasada beynin onu bir tehdit gibi algılıyor o an mesela mutlusun veya üzgünsün bu duyguları bastirmaman gerekiyor bastirirsan bı gün en mutlu anında gelir seni bulur.
Ya ben bir şey yaşamadım ama takılıyorum işte acaba yaşadım mı acaba oldu mu acaba bana bir şey mi yaptı olsaydı bilirmiydim diye takılıyorum?
Geçmişi unutup ailesi ve kendi için yaşamalı
Ben şu an kendime yaptığım gibi
Geçmişte bu kız ne yaşadı?
Takılıyor sadece acaba olsaydı bilir miydi acaba bir kişi onlar kötü bir şey yapmış mıdır acaba yapmış mıdır olmuş mudur olsaydı bilir miydi illaki diye takılıyor bu kız
Takılmaması lazım yoksa hayatı bu şekilde takıntılılıkla geçer.
Niye takılmaması lazım olsaydı bilirdi değil mi
Yani geçmişte kötü bir şey yaşasaydı insan bilir miydi
Bilirdi tabiki ama belliki yaşamamış
E niye bu kişi takılıyor sürekli takıntı rahatsızlığından dolayı mı takılıyor ki
Bence rahataızlığından takıntı haline getirdi. Ben küçüklüğümde bir kadın tarafından cinsel istismara uğramıştım ve dün gibi hatırlıyorum, sende ona benzer bir şey yaşasaydın hatırlardın.
Üstelik takıntı yaptığım şey de 15 yaşındaydım ben yani insan 15 yaşında küçük değildir insan siz kaç yaşındaydınız
5 yaşındaydım o zamanlar neler yaşadığım hala hatırımda var ve unutmadım maalesef.
Aa siz baya küçükmüştünüz
Evet maalesef. Bu yaşadıklarımdan dolayı da kendimden 1 ay büyük bile kadınlardan hoşlanmıyorum. Hayatıma girecek kadın illa en kötü 1 gün bile olsun küçük olması gerek.
E ben niye takılıyorum o zaman okb takıntısından dolayı mı
Kötü anlar çok kötü
Nasıl yani
Bunu srn daha iyi biliyorsun ben içerik net bilmiyorum ki
Okb var bende kötü an yok kötü hatırlama ve düşünce yok aklımda yaşadığım hiç bi hatırlama yok ama takılıyorum kuruntu mu yapıyorum sence
Emin misin geçmişte kötü birsey olmadığına
Sizin sorduğunuzdan ötürü yani benim aklımda takıntı var zaten okb takıntısıyım acaba oldu mu acaba olduysan ne olur ya olduysa acaba olsaydı bilir miydim böyle bir takıntılar kuruntular var kafamda siz ne düşünüyorsunuz
Bence geçmişte bir leke var seni böyle yapan
Ne gibi yani olsaydı bilirdim yani niye adamın aklına şüphe sokuyorsunuz
Ben zaten her şeyi şüphe ediyorum yani niye şüphe sokuyorsunuz
Nei lekesi neyden bahsediyorsunuz
Ben ilk olabilir dedim farkindaysan
İlk ilk derken neyi kastediyorsunuz
Dedim ki benim 10 senedir okb takıntım var bundan dolayı da olabilir yani
Yok birsey boş geç takılma bana
Gerçekten olsaydı bilir miydin böyle şeyler
Bilirmiydim
Sen ne diyorsan o
Senmisin o