Eser miktarda olması genelde sorun olduğu anlamına gelmez. Geçici veya önemsiz bir durum olabilir. Minik bir enfeksiyon veya günlük aktivite durumlarından kaynaklı olabilir. Doktora göstermeniz de fayda var
Glikoz testinde referans değerinin negatif olması, idrarda glikoz bulunmaması gerektiği anlamına gelir. Senin test sonucunun da negatif çıkması, idrarında glikoz bulunmadığını ve bunun normal olduğunu gösterir. Bu durumda bir anormallik yok, sonuç normal. Yine de şüphelendiğiniz durum varsa doktorunuz ile irtibata geçin
Kırmızı olmasına değil referans aralığına bakarak yorum yapacaksınız. orada görünen renk siyahta olabilir yeşilde turuncu da yani ref aralığına dikkat edin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pozitif çıkmıs diyorsun ya ama hepsinde negatif yaziyor ben ona anlam veremiyorum
Dansiteyede normal demişsin ama onuda normal dışı olarak gösteriyor sistemsel bir hatamı acaba
Referans aralığına bakacaksın gözle görünen bir sorun yok. Protein ref aralığı ve çıkan sonucu yazar mısın
Proteinde referans değeri negatif benim değerim de eser yazıyor
Eser miktarda olması genelde sorun olduğu anlamına gelmez. Geçici veya önemsiz bir durum olabilir. Minik bir enfeksiyon veya günlük aktivite durumlarından kaynaklı olabilir. Doktora göstermeniz de fayda var
Teşekkür ederim için rahatladı genede. Peki glikoz nasıl? referans deger negatif benimde negatif ama bunu da normal dışı gostermiş
Glikoz testinde referans değerinin negatif olması, idrarda glikoz bulunmaması gerektiği anlamına gelir. Senin test sonucunun da negatif çıkması, idrarında glikoz bulunmadığını ve bunun normal olduğunu gösterir. Bu durumda bir anormallik yok, sonuç normal. Yine de şüphelendiğiniz durum varsa doktorunuz ile irtibata geçin
O zaman tahlil sonucunda kırmızı ve normal dışı gözükenlerde hata olabiliyor ondan normal dışı gösteriyor
Çook teşekkür ederim. Doktorda tahlil sonuçlarinda haziranda gelirsin dedi o yüzden buraya sordum
Kırmızı olmasına değil referans aralığına bakarak yorum yapacaksınız. orada görünen renk siyahta olabilir yeşilde turuncu da yani ref aralığına dikkat edin
Sonuçların normal
Gercekten mi? Neden kirmizi gosteriyor peki
Kırmızı olması ile ilgisi yok
Referans numaralarina göre anlayabilirsin
Referans numarası dediğin referans değerleri di mi? Onlara bakıyorum zaten, neredeyse hepsi normal ama kırmızı ve normal disi gosteriyor normalleride