+1 yılCemen otunun tozunu dene taze olmali pekmeze karistir hergün ya sabah ya gece 1tatli kasigi cemen tozunu 2 -3 yemek kasigi pekmez ile karistir ve her aksam ic onu fakat belirteyim cok kotu bir kokusu var hemde asiri kotu hergun dus alman lazim ve de mutlaka agiz temizligi yoksa koku felaket fakat bu yonemle komsumun kizi 2 yilda 4 cm uzadi 16 yasinda basladi 18 de şu an 155ti şu an 159 -160 sayilir halende iciyor kadinlarda boy uzamasi 20 yasi a kadarazar azar devam ediyor bu formulu deneyebilirsin gozle gorulur fark ediyor fakat biraz sabir gerekli. d
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Genetik diye bir şey var bilir misin? Ne kadar yirtinsan da genetik kodlar senin potansiyelini asmana izin vermiyor.
Yapacağın spor, alacagin vitamin anca senin "beklenen boya" ulasmani sağlıyor.
Türkler kadar boy kompleksi olan bir millet ise yoktur. Japonlar üstün teknolojileri ile boylarını kamufle ediyorlar :)
Bes cm yukseldiginde sen yine ayni sen olacaksin21 Yorumla
Soran+1 yılBenim guatrm var oda boyu engelliyomuş sanırsam genetiğinde etkisi büyük tabi başka yorumlarda dediğim gibi behiye mesela babası 170 kız 178 nur babası 165 kız 180 çevre faktörüde etkiliyormuş sanırsam
+1 yıluzar merak etme.1.65-67 falan olursun buda fazlasıyla yeterli bide ayakkabı falan oldu bitti. takma kafana sen. bütün erkekler o halk arasında söylenen at gibi karı (çok abes ama malesef kullanılıyor erkekler tarafından) meraklısı değil.1.65 civarı bakımlı kızlara bayılan biçok erkek var bende dahil.21 yaşa kadar meydanı var düzenli ve faydalı beslenirsen yazdığım rakamlar garanti :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) ben spor ayakkabı aşığıyım topuklu alışsam iyi olacak :)
- +1 yıl
alış bencede çok yükseğe kaçmadan. zaten üniv. okuma zamanın gelmiş. ister istemez üniv. deki süslü püslü kızların ayaklarında görüp sende özeneceksin topukluya merak etme :)
Soran+1 yıl:))
Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Çok kısa deyince ben de bişey sandım..
1.87 boyumla 1.43'lük kızla çıktım ben.. Sen epey uzunsun..04 Yorumla
Soran+1 yılYuh oda kısaymış epey asağılamıyorum yanlış anlamayın 154 ten kısası cüceymiş sallama ya bence 150 den aşağı ergenliği geçmişler giriyoyo bence
Soran+1 yılyok sana demiyorum sallama derken 155 te kısası için cüce diyolarmış ona dedim alındırdıysam özür dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aileyle neden ilgisi olmasinki? Bu dogrudan aileyle ilgili. cevresel faktorlerde var ama onlar daha az etkili ayrica gozle gorulur bir faaliyetin yok bu konuyla ilgili, basketbol oynamiyosan cok zor. en fazla annen den 2 cm uzun olabilirsin o kadar.
04 Yorumla
Soran+1 yılHantalom hazırlık okuduğumdan bir yemek için kalkıyorum :)
Soran+1 yılTeşekkürler desteğin için :) biara iyice esnemistim ayağımı kafama koyuyordum bir kerede 50 ve daha fazla mekik cekiyodum
Sağlık konusunda 404 cevap paylaştı. Ben 25 yaşına kadar kemik gelişiminin devam ettiğini duydum. O yaşa kadar basketbol yap ya da bir doktora git tavsiye al. Süt içmek felan iyi diyende var. Araştır biraz yani.
10 Yorumla
+1 yıl22 yaşına kadar uzayabilirsin umudunu kaybetme eğer uzayamıyorsan boy uzatan iğneler ve ameliyat var ama ameliyatı pek tavsiye etmem bir yakın arkadaşım iğneyle boyunu uzattı bunu bir düşün derim o da olmadı hastanelerdeki adölesan bölümüne git gelişimine baktır umarım kemiklerinin arası kapanmamıştır eğer kapanmışsa artık uzayamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBende guatr var doğuştan oda engelmiş boy hormonlarının gelişmesine yardımların düşüncelerin için teşekürler :)
aileyle ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum demişsin ama çok alakası var be canım.22 yaşına kadar uzama görülür ama fazla umudun olmasın.161 de kısa falan değil türk standartlarına göre 160 üzerindesin boyun da normal. gereksiz takıntı yapma bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler özgüvenim arttı :)
+1 yılTam tersi tamamen genetikle ilgili. Bu saatten sonra uzaması çok zor ama pilates vücudu şekillendirdiği için düzenli yapınca 2-3 cm uzamışsın gibi gözükür.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya
+1 yılya yerim seni şirine :) bence çok tatlısındır hiç takma kafana sadece kilo alma :)) şirineler candır
14 Yorumla
Soran+1 yılSaolasın :) ben şirineden çok küçük kadınlara benziyorum :)
- +1 yıl
e daha tatlsın dır walla bence minik kılzar çok gzüel ve tatlı ama kilosu az olcak :) kilon kaç :)
Soran+1 yıl50 kiloyum
- +1 yıl
bence çok idaelsin :) inan hatta evlenmek istedigim kız da aynı senin gibi :) seni sitemeye gelerim :) aa ama 10 yaş fark var :))
+1 yıl1.61 türkiye şartlarına göre kadın için orta boy sayılır gayet normal bir sıkıntı yok boyunda
10 Yorumla
+1 yıldüzenli ve dengeli beslen ayrıca yatmadan önce mutlaka süt iç. çocuk muyum diye düşünme kadınların hayatı boyunca süt içmesi gerekyio.
01 Yorumla
Soran+1 yılHicbir yoğurt ürünü yemiyodum içmiyodum ilkokulda süt dağıtıldığından zorla hevesle başlamışım ayran içmem yoğurdu da cacık ya da makarnayla yerim cinsim biraz:) fikirlerin için teşekkürler :)
+1 yılaynı ben işte. eğer takviye şeyler yapmazsan çokda uzamazsın o yüzden spor yap +beslenmene dikkat et ben gibi 20ye gelince pişman olma :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) benim dikkat etcem Angela abla :) biara staj yüzünden günde sadece 1 öğün yiyordum 3 kilo vermiştim hamburger denilen şeye de bulaştım takmıyorum anlayacağın desteğin için teşekkürler:)
- +1 yıl
staj derdini bnde çektim spor falan ayırcak vaktin olmuyor ama elinden geleni yap sonra mutlu olursun :) ne demek rica ederim
- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç şöyle çıtı pıtı bir kadınım olmadı. Olursa ona kısa boylu, minyon olmanın mutluluğunu yaşatacağım.
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi uzun olduğuna göre sende uzunsun :)
- +1 yıl
Çok değil.1.80 boyum.
Fiziğin orantılıysa eğer kısa değilsindir. Takıntı yapma kendine. 153 üm ve hiçbir şekilde kısa ya da cüce değilim.
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin vücuta vardır o yüzden normal duruyosindur. ben dümdüzüm ne kalça şekilli ne üst çocuk gibi duruyorum :)
Soran+1 yılUzun olunca düz olmak koymaz:) vücudanl nasıl sekil verebilirim kilo almadan
1,61 çok kısa değil ya 1,86 olsaydı o çok daha kötü bir durum en azından normal mağazaların bayan bölümünden giyine biliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılPantolonlar illaki çocuk bölümünden :) 13-14 yaş oluyor anca yoksa kısa geliyo
+1 yılBencede boyun gayet iyi. Benm boym 1.50 19 yaşndaym ama hic bunu kompleks yapmadm senin gbi. Elin ayağın sağlam.. şunu şuraya yazacğina şukredeydin biraz.
00 YorumlaSağlık konusunda 707 cevap paylaştı. yaşla sınırlı değil. daha uzar meraklanma. bir yere tutuop sallanmanında faydası var
01 Yorumla
Soran+1 yılBarfiks demiri alacağım bir adam yirmili yaşlarında 180 den 198 e öyle gelmiş eğer yalan değilse
Bu saatten sonra olacağın maksimum 1.63, o da belki..
01 Yorumla
Soran+1 yılKemik erimesi varmış san8rsam zaten 163düm 2 cm kısaldım :)
- Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılben 8. sınıfta uzadım yaa ip falan atla egzersiz yap barfiks çek belki uzarsın bir kaç cm
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlarda boy uzaması adet görünceye kadar hızla devam eder.. adet gördükten sonra yavaş yavaş biter... senin yaşın 18 boy uzaması durmuş olması lazım... son 1 senedir kıyafetlerin küçük geldimi hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük geliyor:) hatta çektim biraz doğru söylüyorum kısaldım
Cevap sahibi+1 yıl:) yok kısalmazsında... Boy uzaman durmuş bence cokta kısa değilsin... Bak bana 1.70cm boyundayım.. İlk zamanlar sorun ediyordum boyum yüzübden hiçbir kız benle çıkmayacak diye, ama artık takmıyorum sonuçta boyumu ben seçmedim ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim amcam 1.94 , babam 1,88 , sevgilim 1.98 , abim 1.90 ailecek uzunuz bende 1.80im... ailenden kaynaklanıyor. Kız cocuklari anne ve baba arasinda olurmuş. Erkeklerde babadan uzun..1.65 olursun senin tabloya bakarak
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler zaten babadan 6,5cm uzun oluyor genellikle anne+baba boy kızsa 13 cikar erkekse ekle böl boy diyorlar babasından uzun çok kız var sevgilinde bayaa uzunmuş nasıl yetişiyosunuz :)
+1 yılben de 18 yaşındayım 156 gibi bişey kısayız biz kısaaa :( oğlan dayıya kız halaya çekermiş lafı var buna inanmaya başladım :(
02 Yorumla
Soran+1 yılTürk olmanon sevmediğim tek dezavantajı
- +1 yıl
ahh ah 165 olaydım iyiydi tüm kuzenlerim uzun ben kısa kaldım
+1 yılBoyunu uzatmak istiyosan barfis çek ya da Zıpla etkili bir yöntem :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYarın alcağom barfiksi asılı kalmak işe yarıyomuş :)
- +1 yıl
En etkili yöntem bu eminim. Bunlari uygularken süt içmende yararlı olabilir ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeterli işte. daha fazla boyu napıcan ki zaten? pratikte ne işine yarayacak? daha uzayıp kazulet mi olcan. minyon kız tatlılığı denen birşey var.
06 Yorumla
Soran+1 yılHem övmüş hem dövmüşsün:) her minyonda tatlı olmuyor dolma gibi falan :)
Cevap sahibi+1 yılfazla boyun günlük hayatta en ufak bir yararı var mı?
Soran+1 yılYukarı raftan alabiliyosun :P
Cevap sahibi+1 yılmerdiven bunun için icat edildi :)
Soran+1 yılOlmadığı zamanlar illa cinslik çıkarcağım :)
Cevap sahibi+1 yıl160 civarındaki bir kızın kollarının uzanacağı mesafe en az 180lik yüksekliktir. ve hiçbir raf 180den daha yükseğe yapılmaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok kısa yazınca 145 150 sandım 161 kısa değil ki 180 ve üzeri kız mı olur ampül değiştirmeye mi cağırcan bence kız uzadıkca erkeksileşiyo iticileşiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim ailede kızlar hep 180 en kısa tabi istisnayım Victoria secret mankenleri de uzun normal vücutları hiçte erkek gibi değiller tabi kendimi onlarla kıyaslamam bile yanlış ben kim onlar kim :) desteğin için teşekkürler
uzaman zor belki 1 cm oynarsa oynar yoksa uzamazsın. çok kısada değilsin. uzunda denemez tabi. ama kendini böyle sevmelisin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanırmısın kısalma var mı diye araştırdım 2 cm pek bisey değil ama 163 ten 161 k8saldım varmış galiba evde hantal hantal oturunca normal
hiç uzamaz uzasa da yarım cm sen onu farketmezsin benim lise 3 e kdr uzadı 182 cm oldu ondan sonra 190 olmasını istiyordum içmediğim kalsiyum hapı kalmadı kaldı 182 de
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerle kızlar bir değilki sütte pek yardımcı olmuyomuş kemik erimesi yapıyomuş 182 de iyi bence 190 da cok uzun:)
Boyun iyi bence. 1.70 bir erkek olarak aradigim kizsin :Dd
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) tenkyu
Erkeklerin boyu genelde 1.75 dir daha ne istiyorsun işte tam uygun kadın erkekten 10 cm kücük olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılAiledeki tüm erkekler uzun ya kısa boylu erkekler alınmasın sevdiğim çocukta kısa baya
Soran+1 yılUzun boylu erkekler daha koruyucuymuş gibi geliyor cümlenin devamını yazmamışım :)
Bende 150 falan sandım takma kafana ya süt iç yoğurt ye zaten kızların geneli 160 165.
04 Yorumla
Soran+1 yılSaol :) ve yanıma ne kadalık boyu olan sevgili gider gözüm yükseklerde degil :) kuzenim 190 nisanlısı 150 kızla çocukluktan seviyolar birbirlerini ne alakaysa geldim bu konuya
Soran+1 yılİnanırmısın süt ürünü hiçbirşey yemezdim içmezdim bizim zamanda da süt dağıtıliyomus o zaman vaşlamışım hala ayran içmem yogurduda cacık ya da makarnayla yerim vitaminsizim anlayacağın :)
+1 yılBasket voley bol oyna etkisi çok ama tr standart ugnsn kilo da dengeli ise
04 Yorumla
Soran+1 yıl50 kiloluyum biraz
- +1 yıl
Orda kal iyisini kalcada yerindeyse silinti yok :D :D
Soran+1 yılNe yazıkki dümdüzüm :/
- +1 yıl
İlerde olur ne bilm iste boşver gotu yere yakından kork drler sende yok silinti yok
GenLe ilgisi var tabi benim amcam 1.98 ben 1.83 amcamın kızı daha 7. Sınıfa gidiyo 1.78 :))) AileyLe çok ilqisi var ama barfiks çekerek uzayabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılHmm benim kuzende 182 kız halada uzarmış erkek kardeşi 1.90 yaşı 14!! Daha
Soran+1 yıl:) zaten nerde bozuk gen var onu toplamışım onada şükür
Dikkatl beslen iyi uyu esneme hareketleri yap uzarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılGece 4 te yatıyorum düzenli değil gece 1de bir hormon salgılanıyomuş ama alışmışım o düzene bırakamıyorum bu düzeni
Soran+1 yılOkul , iş falan olmuyunca iyice saldım okula giderken uzak olduğu için servisle gidiyordum erken kalkıyodum 5 te , bir uğraş olsa yatarım erkenden fikirlerin için gerçekten teşekkür ederim
+1 yılboy atarsın daha ama fazla değil neyse fazla kafana takma 10 cmlik topuklu ayakkabı giyince 170 üzerinede çıkarın.
00 Yorumla
+1 yılBende kisa boyluyum 18 yasindayim :-)
Bence sevgili olmaliyiz :-)02 Yorumla
Soran+1 yılBegenmezsin: D yaşın kaç ki :) çirkin değilim bakımsızım çirkin betty gibi
- +1 yıl
Aşk güzelliğe bakmaz ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende baya bir kısa sandım kısa boylu kızlar daha tatlı duruyorlar bence uzun olunca kalas gibi duracağına kısa kal daha iyi
00 YorumlaUzamazsın artık uzarsan da en fazla 2-3cm
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılMinyonsun daha uzamazsın en fazla 1.65 olcağın boy.
00 YorumlaMinyon kızlar tatlı olur boşver ya da danino ye 2 yıl boyunca işe yarar.
01 Yorumla
doktora git endokrinolojiye veya istersen gitme çünkü ben gittiğimde dediği ben bu işi 17 yıldır yapıyorum epifizlerin kapandıysa uzamazsın oldu.
01 Yorumlaaile ile ilgisi büyük oranda var. 18 yaşından sonra 3-4 santim daha uzayabilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılOda varda inşallah uzarım babasından uzun olan bisürü kız arkadaşım var
Soran+1 yılHerşeyi o degiştiriyor canım annem :)
+1 yılTakma sister minyon kızlarda cok hoş oluyorlar :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTenks bro
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin boyun çok iyi! Hem kısa kız daha tatlı daha çekicidir. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol :) yanıma en fazla boyu ne kadar sevgili gider
Cevap sahibi+1 yıl1.80 olabilir. Hem kalpler bir olduktan sonra boyun önemi yok. :)
kısa kız iyidir iyi uzunu iyi olmaz :) takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbol bol süt ve süt ürünleri tüketip basket gibi sporlar yaparsan bir kaç cm daha uzarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBarfiks demirin de asılı kalmakta işe yarıyomuş
Cevap sahibi+1 yılbarfiksi çekersen daha etkili olur
+1 yılboşveeeer benimde 162 cm yetiyo yani :))
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem hep uzun olduğundan kuruntu yapıyorum :)
- +1 yıl
Anlıyorum uzarsın umarım
Sağlık konusunda 314 cevap paylaştı. Ohooo 20'ye kadar 1.90 olursun. :/
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) yok 175 olsam yeter
Soran+1 yılAnladım zaten:)
kızlar 18 e kadar uzuyo uzamazsın bundan sonra
06 Yorumla
Soran+1 yılÇevre faktörlerinde etkisi var tabi İskandinav kızlar geç ergenliğe girip at gibi olurken afrikalı çocuklar 8-9 yasında giriyo sıcak ülke falan pardon bilime sardım :)
Soran+1 yılUff herşeye cevabım var yazmadan duramıyorum o arkadaş 11 yaşında girdi at gibi sütte pek kalsiyum deposu değilmiş kemik erimesine yol açıyomuş uzattığım için özür dilerim :) çok araştırmacıyım da
Soran+1 yılTeşekkürler katlandığın için:)
Fazla uzayacağını sanmıyorum. En fazla 1-2 cm.
10 Yorumla1.65 olursun en fazla
10 Yorumla
+1 yılben 19 yaşındayım boyum 154 :D
01 Yorumla
Soran+1 yılVücudun vardır ama ben üsttende alttanda düzüm
20 yaşına kadar atarsin. Jimnastikte yapabilisin
04 Yorumla
Soran+1 yılKemikler kaynamış biraz zor jimnastik bu yaştan sonra
Soran+1 yılSenin boyun kaç herkese sorucağım :)
Boyun normal merak etme en fazla 1-2 cm uzarsın :)
10 Yorumla
+1 yılGrow haller egzersizlerini araştır :)
10 Yorumla
+1 yılboyun normal tatli kiz uzulme ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol Sister :)
+1 yılEn fazla 1,63 olursun uzamaz canım
01 Yorumla
Soran+1 yıl163 tüm 2 cm kısalmışım kemik erimesi olabilirmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 19 yaşımda 3 cm uzadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiki boyun kaç ergenlik geç olduysa sonradanda uzayabiliyimuşuz mesela soğuk ülkeldekiker 16-18 yaşında s8cak ülkelerde ise 8 yaştan başlıyo ergenliğe girmek
- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGiyeceğin topuklunun topuğuna göre ancak uzar.
01 Yorumla
Soran+1 yılTopuklumu ıh
+1 yılAha bendensin :D aslında ailedeb
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) aynen hatalı üretimiz
+1 yılKuruntu yapmayı bıraktıgında
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuyla alakasız ama mesela senin yorumuna 5 xper verilmiş nasıl oluyor ben anlayamadım mesela ilk yorumu yap 1 xper al falan diyor
Soran+1 yılAynen beyin takılıyor öz güvensizlik ten ben özgüveni olmayan insan takılmaz kendini sever
- +1 yıl
Gorus ile yorum farkli :) takilma barisik ol
Cokta uzamazsin 5 10 cm belki
02 Yorumla
Soran+1 yılSondakini sevdim 10 cm uzamayı :)
+1 yılVileda sopası gibi mi olcan?
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) bir arkadaş öyle çubuk diyoruz
+1 yılBabaya anneye bakmaz bu işler
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026