Selamlar yaklaşık 1.5 yıldır flaş çarpmış gibi görüyorum etrafı doktora gittim 2 kere göz tansiyonu hepsinde sınır çıktı ama bir şey bulunamadı en son retinaya sevk ettiler ve alttaki raporu verdi rapordan anlayan var mı burada ne gibi bir sorun görünüyor?
Kardeşim benimde 2 hafta önce gözüme sert bir şekilde top çarptı ondan sonra sinek uçuşmaları başladı yarın doktora gidicem umarım ciddi bir şey yoktur böyle yaşamaya alışcaz olmuşa çare yok insan kalp krizi geçirip ölüyorda beterin beteri vardır şükretmek lazım
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Öyle ama günlük yaşamı çok etkiliyor maalesef hele güneşte sanki vampir gibi oluyorum çok hassaslaştı gözüm size de geçmiş olsun
Camlı tam tam yazmış Camsıza da belli ölçümleri yazmış Camlı camsız için ne gibi bir muayene yaptılar o değerleri nereden ne yaparak yazdılar camsız için ve camlı için teşekkür ederim
Sorunuzu geç gördüm bundan dolayı öncelikle kusura bakmayın durum maalesef geçmedi doktorlara gittim dejenerasyon olduğu söylendi retinamında ince olduğunu gözümü korumam gerektiği söylendi son durum bu maalesef
Anladım kardeşim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez vakitte benim de şöyle bir sorunum mevcut bende yüzlerce felan değil her iki gözümde de 2 3 tane gök yüzü ya da parlak bir zemine bakınca sağa sola çevirince siyah iplik gibi şeyler kayıyor ama çoğu zaman o küçük olanları görmüyorum ama sol gözümde kenarda bir tanesi var gölgede bile neredeyse beni bırakmıyor o diğer parçacıklara göre uzun ince ama bende öyle ışık çakması felan görüntü kaybı bulanıklık olmuyor o ışık çakması denilen şey tam olarak nasıl bir şey bilmiyorum ama olmuyor ya acaba bende ki normal mi yoksa sizinki kadar ciddi bir sorun mu umarım hiçbir müdahaleye gerek kalmadan geçer sizin rahatsızlığınız geçmiş olsun tekrardan